NYHET

Luksus Fleshlight kalenderpakke

Artikkelnr. 121514
2399,- før 2789,00

MER TIIL HAM

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Gjør deg klar for å skape uforglemmelige øyeblikk i førjulstiden med våre to høydepunkter: Luksus julekalender og Mer Lyst Fristende Fleshlight 2!

Årets beste julekalender med Fristende fleshlight

Gjør førjulstiden ekstra spennende og pirrende med våre to toppvalg: Luksus julekalender 2023 og Mer Lyst Fristende Fleshlight 2! Disse to er høyt oppe på ønskelisten til mange, og akkurat nå får du begge to til en fantastisk pakkepris. 

Pakken består av: 

Gjør deg klar for årets mest etterlengtede begivenhet – Norges mest populære julekalender er tilbake, og denne gangen bedre enn noensinne! Luksus Limited Edition er fjorårets bestselgende kalender, og i år er intet unntak. I julekalenderen får du ikke bare 24 pirrende gaver, men 24 hete opplevelser å nyte alene eller med partner som bare varer og varer... Luksus julekalender passer perfekt for både single og par, uavhengig av kjønn og legning. Julekalenderen inneholder nemlig noe til enhver smak! Det er både for deg som ønsker å utforske og oppdage nye sider ved seg selv, og for de som vil ta sengekosen til et nytt nivå. Gjør årets beste investering i sexlivet, vi lover; førjulstiden vil aldri bli mer hot – du kan kanskje til og med få spart litt på strømregningen i år? Dette er virkelig en god investering for alle som vil gjøre juletiden, og andre tider på året, ekstra spennende og pirrende

Fjorårets bestselger! Fikk best i test i julekalendertesten til KK 2022 (terningkast 5): «Har du en leken date planlagt finner du garantert noe i denne du piffe opp kvelden med. God variasjon i innholdet – mye som er gøy!».

"Vi gir denne kalenderen et soleklart terningkast 6!" - produktestere av Luksus Julekalender 2023

Julekalender-GIF-i-produktstørrelse-redigert-mørkere-så-lysere.gif

Sammen med med julekalenderen får du nå mannens favoritt: Mer Lyst Fristende Fleshlight 2. Dette er en av våre bestselgende fleshlight gjennom tidene, og det er ikke så rart... Vaginaen er laget i Fleshlight sitt kjente Real Skin-materiale, som føles svært ekte og realistisk. Tøyeligheten gjør at vaginaen passer de aller fleste penis-størrelser. Du bestemmer selv hvor trang vaginaen skal føles ved hjelp av å skru på vakuumlokket i den tynne enden. Innsiden består av et unikt kammer med pirrende tekstur, som gir deg ekstra stimulering under håndjobben og gjør alenestunden enda deiligere. Onani blir rett og slett aldri det samme igjen!

Hvor mange stjerner vil du gi?