NYHET

Luksus Fifty bondagesett kalenderpakke

Artikkelnr. 121518
2449,- før 3080,00

FREKK PAKKE

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Åpne døren til en verden av sensuell spenning med denne eksklusive kalenderpakken: Luksus julekalender og Fifty Shades spreaderbar. Bestill nå, og gled deg til en førjulstid du sent vil glemme!

Erotisk julekalender + bondagesett

Er du nysgjerrig på å prøve nye sexleketøy? Da er denne frekke kalenderpakken noe for deg. Her får du nemlig to av våre bestselgende produkter: Luksus julekalender og Fifty Shades spreaderbar! 

Pakken består av: 

Gjør deg klar for årets mest etterlengtede begivenhet – Norges mest populære julekalender er tilbake, og denne gangen bedre enn noensinne! Luksus Limited Edition er fjorårets bestselgende kalender, og i år er intet unntak. I julekalenderen får du ikke bare 24 pirrende gaver, men 24 hete opplevelser å nyte alene eller med partner som bare varer og varer...

Luksus julekalender passer perfekt for både single og par, uavhengig av kjønn og legning. Julekalenderen inneholder nemlig noe til enhver smak! Det er både for deg som ønsker å utforske og oppdage nye sider ved seg selv, og for de som vil ta sengekosen til et nytt nivå. Gjør årets beste investering i sexlivet, vi lover; førjulstiden vil aldri bli mer hot – du kan kanskje til og med få spart litt på strømregningen i år? Dette er virkelig en god investering for alle som vil gjøre juletiden, og andre tider på året, ekstra spennende og pirrende. 

Fjorårets bestselger! Fikk best i test i julekalendertesten til KK 2022 (terningkast 5): «Har du en leken date planlagt finner du garantert noe i denne du piffe opp kvelden med. God variasjon i innholdet – mye som er gøy!».

"Vi gir denne kalenderen et soleklart terningkast 6!" - produktestere av Luksus Julekalender 2023

Spreaderbaren fra Fifty Shades gjør deg til sjef over partneren under litt småfrekk BDSM-lek, eller lar partneren få full kontroll over deg... Spreaderbaren har medfølgende mansjetter, som både kan brukes rundt anklene eller hendene, avhengig av hvilket humør dere er i... Mansjettene har et tosidig design, og kan brukes fra begge sider. Den ene siden er dekket av sexy, sort lær, mens den andre har et sensuelt rosemønster i rødt og sort. Mansjettene har en ring på siden, som enkelt kobles til spreaderbaren. Mansjettene har også myk polstring og er justerbare, så disse er både behagelig og trygge å ha på – men likevel så frekke...

Hvor mange stjerner vil du gi?