NYHET

Luksus Feel Desire Iselin kalenderpakke

Artikkelnr. 121515
2449,- før 2889,00

PERFEKT FOR PAR

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Gjør årets førjulstid uforglemmelig med dette luksuriøse pakketilbudet: Luksus julekalender 2023 og Feel Desire by Iselin. Bestill nå, og gi deg selv eller din partner en gave som vil vare langt utover høytiden...

Sikre deg to bestselgere til én pris

Skap magi og lidenskap i førjulstiden med vår eksklusive kombinasjon av Luksus julekalender 2023 og Feel Desire by Iselin - en uslåelig duett av pirrende gleder. Med andre ord - her får du ekstremt mye leketøy for pengene!

Pakken består av: 

Gjør deg klar for årets mest etterlengtede begivenhet – Norges mest populære julekalender er tilbake, og denne gangen bedre enn noensinne! Luksus Limited Edition er fjorårets bestselgende kalender, og i år er intet unntak. I julekalenderen får du ikke bare 24 pirrende gaver, men 24 hete opplevelser å nyte alene eller med partner som bare varer og varer... Luksus julekalender passer perfekt for både single og par, uavhengig av kjønn og legning. Julekalenderen inneholder nemlig noe til enhver smak! Det er både for deg som ønsker å utforske og oppdage nye sider ved seg selv, og for de som vil ta sengekosen til et nytt nivå. Gjør årets beste investering i sexlivet, vi lover; førjulstiden vil aldri bli mer hot – du kan kanskje til og med få spart litt på strømregningen i år? Dette er virkelig en god investering for alle som vil gjøre juletiden, og andre tider på året, ekstra spennende og pirrende. 

Fjorårets bestselger! Fikk best i test i julekalendertesten til KK 2022 (terningkast 5): «Har du en leken date planlagt finner du garantert noe i denne du piffe opp kvelden med. God variasjon i innholdet – mye som er gøy!».

"Vi gir denne kalenderen et soleklart terningkast 6!" - produktestere av Luksus Julekalender 2023

Feel Desire by Iselin Guttormsen er skapt for de som ønsker å utforske og berike sitt seksuelle potensiale på en leken og eksperimentell måte. I boksen er det ikke bare en samling av sexleketøy; det er en nøye utvalgt kombinasjon av produkter designet for å tilfredsstille både individuelle lyster og forsterke intime øyeblikk med din partner. Sexolog Iselin Guttormsen har kuratert denne boksen med spennende sexleketøy og tilbehør, valgt for å bringe mer lek, nytelse og begjær inn i ditt sexliv.

Hvor mange stjerner vil du gi?