VALENTINE'S!

Liten valentinespakke for par

Artikkelnr. 120828
557,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Liten valentinespakke for par som vil gi en kveld dere sent vil glemme. Perfekt for dere som ønsker å prøve ut sexleketøy sammen på soverommet!

Bli forført av denne deilige valentinespakken..

Vi har satt sammen en liten valentinespakke for par som ønsker å inkludere sexleketøy i sengekosen. I denne valentinespakken har vi plukket ut to herlige sexleketøy og et himmelsk glidemiddel som vi vet kommer til å gi dere en fantastisk opplevelse sammen. Med denne gaven vil du og partneren din komme... enda nærmere hverandre! 

Minivibratoren hun vil elske

Forførende minivibrator kommer fra vår egen serie "Mer Lyst" og var et must-have når vi skulle lage denne pakken. Denne pirrende minivibratoren er utstyrt med syv deilige vibrasjonsmønstre som kan brukes til å pirre erogene soner under forspillet, og den er like fantastisk til klitorisstimulering som den er å bruke i skjeden. Det perfekte sexleketøyet for å utforske og oppdage en ny verden av nytelse sammen! Psst... Den kan til og med tas med i dusjen, om dere ønsker en ekstra våt kveld. 

Dobbel pirrende følelse

I pakken får dere også to deilige penisringer å leke dere med, som begge parter vil sette pris på! Mer Lyst forsterkende penisringer passer de fleste størrelser og er komfortable å ha på. Penisringen med kuler er ment å plasseres rundt skaftet, og den er superenkel å ta av og på. Den andre har to ringer – én til skaftet og en til pungen – som vil gi en dobbelt pirrende følelse! Lek dere frem og kjenn hvordan ereksjonen blir hardere og mer langvarig. 

Gjør det gode enda bedre! 

I kombinasjon med disse to sexleketøyene har vi valgt ut det perfekte glidemiddelet: Luksus Hybrid glidemiddel. Dette glidemiddelet gir dere virkelig det beste fra to verdener: Den vannbaserte, litt kremaktige konsistensen og silikonglidets fantastiske glatthet. Glidemiddelet kan brukes til alt dere måtte være i humør til...

Ingredienser: Propylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Aqua (Water), Dimethiconol, Aqua (Water), Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Phenoxyethanol, Laureth-7, PVM/MA Copolymer, Sodium Hydroxide.

Hvor mange stjerner vil du gi?