Har du planer om å overraske partneren din med en pakkekalender? I denne julekalenderpakken har vi plukket ut favorittgavene til ham!

Julekalenderpakke for ham 

Vi vet hvor vanskelig det kan være å plukke ut gaver til pakkekalenderen... Derfor har vi gjort det for deg! I denne julekalenderpakken får du en miks av produkter som ham drømmer om... Pakken består blant annet av mange bestselgende sexleketøy og flere deilige tilbehør. Her er det bare å pakke inn gavene og la han glede seg til en nytelsesfull desember!  

NB: Gaveesken på bildet følger ikke med. Varene kommer løst i sine egne innpakning. 

Julekalenderpakken inneholder: 

M for Alle Menn Alpha masturbator: I denne julekalenderpakken får du en av våre bestselgere fra M for Alle Menn-serien, nemlig Masturbatoren Alpha! Dette er sexleketøyet for menn som vil ha mer av alt det gode... Den både vibrerer, suger og varmer.  

M for Alle Menn Chalie Penisring: Charlie penis- og pungring har et unikt design som lar deg bruke den på mange forskjellige måter. Perfekt for menn som elsker å eksperimentere! 

Climaximum prostatavibrator Elate: Prostatavibrator Elate er maskulin, kraftig og tar seg av multitaskingen for deg! Den stimulerer både prostata og perineum (området mellom anus og pung) på én og samme tid! Ennå ikke prøvd det? Da har du noe å se frem til! 

Tango Corazon analplugg: Denne analpluggen i metall er fin for nybegynneren som ønsker å utforske analsex. Den er liten i størrelse og formet som en dråpe. Den avrundede tuppen gjør analpluggen enkel å føre inn, og det smale skaftet gjør at buttpluggen holder seg på plass. 

Mer Lyst Deilig onanihylse: Mer Lyst Deilig onanihylse gir deg det lille ekstra når du vil variere. Innsiden er fylt med stimulerende nupper som masserer penishodet og skaftet når onanihylsen dras opp og ned. 

Mer Lyst Kilende vibrerende penisring: Mer Lyst Kilende penisring gir ham en hardere ereksjon, mens vibrasjonene vil kunne nytes av begge parter. Det perfekte tilskuddet til sengekosen! 

Kama sutra spillekort: Pirrende kortstokk med sexstillinger hentet fra selveste Kama Sutra. La den bestemme hvilken sexstilling dere skal prøve ut i julen...  

Glidemiddel EasyGlide: Julekalenderpakken må selvsagt ha med glidemiddel – men ikke hvilket som helst glidemiddel. Dette fra EasyGlide er et litt annerledes glidemiddel, med hvit og deilig konsistens! 

Sexterninger: Erotiske terninger er et enkelt spill som baserer seg på sex. Kast terningene og finn ut hvor dere skal ha sex, og hvilken stilling. Krydrer garantert opp sexlivet! 

Ring for sex nøkkelring: Morsom nøkkelring med “Ring for sex” tekst. Med denne nøkkelringen vil du aldri ha problemer med å holde kontroll på nøklene - eller partneren 

Gavekort kinky utfordringer: Disse kinky utfordringene er perfekt for par som ønsker å utforske og eksperimentere mer sammen, men som ikke helt vet hvor de skal starte! I heftet finnes det 17 utfordringer som du og partneren din kan krysse av den erotiske sjekklisten. 

Mer lyst silkebånd: Forfør partneren din i senk med dette delikate og deilige silkebåndet fra Mer Lyst. Kombiner blindfoldet med flere av de andre gavene i pakken og opplev en kveld du sent vil glemme.  

Hvor mange stjerner vil du gi?