Synes du pakkekalender til kjæresten er litt stress? Vi har gjort jobben for deg og håndplukket 12 fantastiske gaver som er perfekt for par!

Julekalenderpakke til par

Denne julekalenderpakken er perfekt for par! De 12 gavene i pakken gir garantert store gleder, ikke bare for partneren din, men også for deg! Innholdet i julekalenderpakken er nemlig håndplukket for å gi dere begge en gledelig jul. Julen er jo en tid for å vise at man setter pris på sine nærmeste, og hva er vel bedre enn å skjemme partneren fullstendig bort med sex, massasje og gloheite stunder? I pakken finner dere noe som vibrerer, stimulerer, smører, smaker og pirrer... Det eneste du trenger å gjøre, er å pakke inn gavene. Om du ønsker en komplett pakkekalender, kan du for eksempel kombinere de 12 erotiske gavene med 12 andre smågaver, eller lage 12 sexy gavekort...

NB: Gaveesken på bildet følger ikke med. Varene kommer løst i sine egne innpakning. 

Julekalenderpakken til par inneholder:

En vibrerende penisring: Julekalenderpakken til par inneholder en vibrerende penisring fra Fifty Shades! Penisringen gir han en bedre og hardere ereksjon, mens partneren får ekstra stimulering av de vibrerende kaninørene. Med denne blir den gode sexen enda bedre!

En rabbitvibrator: Rabbitvibratoren Pave Marilyn stimulerer klitoris og g-punkt samtidig og kan gi henne fantastiske orgasmer! La denne bli med i forspillet, før dere kommer til selve samleiet... 

En g-punktvibrator: Den lille g-punktvibratoren Smile har kraftige vibrasjoner og en bøyd tupp som egner seg perfekt til å utforske gledene ved g-punktet - sammen! 

En vibrator: Julekalenderpakken inneholder vibratoren Lina. Vibratoren kan brukes både i skjeden eller på klitoris og har en spennende sveipefunksjon. Ønsker du å justere hastigheten opp eller ned, sviper du til høyre eller venstre!  

Et vibratoregg: Lush 3 er et spennende vibrerende egg som legger ekstra godt trykk på hennes g-punkt og som kan fjernstyres av en partner. Denne er perfekt å bruke under forspillet, for å pirre partneren til bristepunktet... 

Et blindfold: Med et enkelt blindfold kan forspillet bli enda mer spennende! Når synet forsvinner, vil nemlig de andre sansene forsterkes - og alle berøringer vil bli enda mer pirrende... 

En kilefjær: Julekalenderpakken inneholder en liten, kort kilefjær. Bruk den myke kilefjæren til å pirre partneren din før og under sexen. Perfekt å kombinere med flere av de andre produktene i pakken!

En nøkkelring: Denne småfrekke nøkkelringen har en liten bjelle med teksten "Ring for sex". Den sender et tydelig signal til partneren, om hva, eller rettere sagt hvem du ønsker å gjøre i desember. 

En massasjeolje: Massasjeoljen Ylang-Ylang fra Kondomeriets Luksus-serie har en pirrende og erotisk duft, som vekker lysten! Denne massasjeoljen lar dere virkelig stresse ned i den hektiske førjulstiden på en intim og deilig måte. Flasken rommer 125 ml.

Sexterninger: Et sett med kinky sexterninger skrur definitivt varmen opp i den kalde desembermåneden! En spillkveld med disse terningene vil definitivt slå an... 

Orgasmekrem: Kondomeriets orgasmekrem (50 ml) er en skikkelig bestselger, og med denne i hus, vil ikke julaften bli det eneste klimakset i desember! Orgasmekremen kan nemlig gi dere begge både lengre, sterkere og raskere orgasme.

Glidemiddel: Julekalenderpakken inneholder et vannbasert glidemiddel fra Happy Diva (50 ml), fordi glidemiddel gjør all god sex enda bedre. Dette glidemiddelet kan brukes med alle sexleketøyene i pakken, under samleiet og med kondom! 

Hvor mange stjerner vil du gi?