Herlig, Heftig og Villig pakke

Artikkelnr. 118662
1099,- før 1376,00

DET HUN VIL HA

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

I denne godteposen fra “Mer Lyst” får du teste 3 ulike vibratorer sammen med et deilig glidemiddel. Len deg tilbake og sløs med de gode vibrasjonene mot g-punktet, klitoris og andre erogene soner.

Gavepakke til kvinner

Nå trenger du ikke å velge! Her får du en vibrator for enhver anledning. Denne pakken er for deg som vil prøve litt av alt, og trenger å fylle opp nattbordskuffa (eller deg selv?). Du får med en klitorisvibrator, g-punktvibrator og en litt fyldigere allround-vibrator. Alle er oppladbare og har flere spennende programmer. Kan brukes alene eller med en partner.

Villig g-punktvibrator

Villig G-punktsvibrator er petite og lilla med en svak bøy. Den er perfekt for deg som vil finne g-punktet og presse mot det. Ikke la deg lure av størrelsen, denne har kraftige vibrasjoner og en form som får deg til å gispe etter luft. Villig g-punkvibrator treffer garantert de rette stedene! 

Herlig vibrator

Herlig vibrator kommer i en sterk rosafarge og er litt mer generøs i størrelsen, noe som gir deg følelsen av å fylles opp. De kraftige vibrasjonene er deilig å bruke for å tirre deg selv eller en partner. Prøv den i skjedeåpningen, mot klitoris eller på andre erogene soner. Når du er klar, tar den deg raskt til målstreken. 

Heftig vibrator

Alle kvinner må ha en klitorisvibrator. Den er nydelig å bruke under penetrering, på reise eller i dusjen. Diskré og liten med kraftige vibrasjoner! Heftig klitorisvibrator kommer du til å ville nyte igjen og igjen...

Luksus Aloe Vera Glidemiddel

Luksus Aloe Vera er et vannbasert glidemiddel som gir huden en ekstra fuktighet med aloe vera-ekstrakt. Kan fint brukes av gravide, med sexleketøy eller med kondom. Null bekymringer, bare ren nytelse! 

Mer informasjon:

Få flere spesifikasjoner og informasjon om produktene ved å trykke på lenkene under.

Les mer om Villig g-punktvibrator her.

Les mer om Mer Lyst Herlig vibrator her.

Les mer om Mer Lyst Heftig vibrator her.

Les mer om Luksus Aloe Vera glidemiddel her.

Hvor mange stjerner vil du gi?