Harms store prostatapakke

Artikkelnr. 119443
799,- før 1166,00

ALT DU TRENGER

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

I Harm prostatapakke får du alt du trenger for en deilig orgasme! Her får du prostatavibrator, analdusj, glidemiddel og rensespray…

Harm prostatavibrator

Harm prostatavibrator passer like godt for nybegynneren som den mer erfarne. Det var derfor Harm valgte nettopp denne som sin prostatavibrator. Harm prostatavibrator har fire pirrende kuler på skaftet, som masserer herlig på innsiden av anus. Kulene fungerer også nærmest som analkuler når prostatavibratoren trekkes ut og settes inn. I tillegg vil den nedre delen av prostatavibratoren massere et annet stort nytelsespunkt for menn, nemlig perineum (området mellom pung og anus). Prostatavibratoren har dessuten en uttagbar og oppladbar bulletvibrator som kan brukes til å stimulere andre erogene soner og har syv ulike vibrasjonsmodus. Den holder seg på plass av seg selv, hvilket er superkjekt når hendene dine er opptatt med en annen jobb…

Terningkast 6 i Dagbladet-test

"En positiv ting er hvor lett vibratoren gikk inn, da jeg tenkte at jeg måtte «varme» meg selv opp. Dette var ikke tilfellet, så den var veldig enkel i bruk. Formen passet fint for å treffe riktig, følte jeg. Fant ikke noe negativt med denne. Harms prostatavibrator gjør jobben! Du får orgasme av den." skriver Andreas etter og ha Harm Prostatavibrator! Publisert i Dabladet 03.12.20.

Nesbuing (27) har testet Harm prostatavibrator. Han gir opplevelsen og produktet terningkast 5! Les hele hans opplevelse her.

OBS: Prostatavibratoren er oppladbar, og laderen skal stikkes gjennom silikonen (gummihullet) på siden av bulletvibratoren. Silikonen skal ikke fjernes.

Mer Lyst Ren analdusj

God hygiene er viktig når det kommer til analsex! For mange innebærer det å vaske baken i forkant, for å gjøre hele opplevelsen så avslappet og komfortabel som mulig. Mer Lyst Ren analdusj hjelper deg med å fjerne eventuelle rester og gjør deg skinnende ren på innsiden. Analdusjen har to ulike, utskiftbare plastdyser med små hull øverst som spruter ut vannet. Den ene er tykkere og lengre enn den andre, så her kan de fleste finne en som passer.

Anal glidemiddel YESforLOV Anal glidemiddel

YESforLov anal glidemiddel er et hybrid glidemiddel (blanding av vannbasert og silikonbasert) spesielt laget for å beholde fukten under analsex da man ikke naturlig har noen form for fukt eller sekret der bak. Glidemiddelet er derfor drøyt i bruk og holder lenge på fuktigheten, slik at du kan tenke på andre ting. Gliden er laget for å være mild mot huden og slimhinner og er pH-nøytral.

Toyjoy spray 150 ml

Det er veldig viktig å rengjøre sexleketøyene etter bruk! I denne pakken får du Toyjoy vibratorrens spray som gir Harm prostatavibrator den pleien den trenger – slik at du kan nyte leketøyet igjen og igjen. Rensesprayen desinfiserer og fjerner bakterier raskt og enkelt før og etter bruk. Sprayen påføres etter prostatavibratoren er vasket med mild såpe og vann. Noen få sprut av sprayen, er alt som trengs. La det virke i tre minutter før du skyller det av. Så enkelt og greit!

NB: Skyll av umiddelbart dersom sprayen kommer i kontakt med øynene. Oppbevares utilgjengelig for barn. Produktet skal oppbevares i romtemperatur, unngå direkte sollys.

Hvor mange stjerner vil du gi?