Denne pakken er krydret med pirrende sexleketøy fra velkjente Fifty Shades of Grey, og ikke minst den lekre orgasmefavoritten Womanizer Liberty Snakeskin!

Womanizer Liberty Snakeskin

Denne pakkens desidert største skatt er Womanizer Liberty Snakeskin. Slangemønsterets matte overflate ser ikke bare utrolig lekker ut, den føles ekstra myk mot huden og gir deg et bedre grep. Den hendige og lekre klitorisstimulatoren vil pirre din klitoris til det ytterste, og gi deg orgasme på orgasme i rekordfart! Den lille silikonhetten legges tett over klitoris og det skapes et vakuum inne i hetten. Alle 8000 nerveender i klitoris stimuleres takket være trykkbølgene. Det vil føles helt ulikt noe annet du har prøvd! Womanizer Liberty gir deg 6 deilige intensitetsnivåer å velge mellom og kommer i en reisevennlig modell. Liberty har et praktisk magnetisk lokk, som gjør oppbevaringen både hygienisk og diskré. Den er også badetett og lades enkelt opp, og gir deg opptil to herlige timer med trykkbølgemagi! 

Fifty Shades The Pinch Brystklyper

I Womanizerpakken finner du også et par små og lekre brystklyper fra Fifty Shades of Grey. De deilige brystklypene gir en pirrende effekt på dine nipler! Brystklypene reguleres enkelt, og passer de fleste størrelser. Klypedelen er belagt med myk silikon.

Fifty Shades Desire G-spot Vibrator

Enten du er nybegynner eller viderekommen i g-punktets hemmelighet, så vil Fifty Shades Desire g-punktvibrator gi deg uendelig dyp og deilig nytelse. Vibratoren har et godt og fast kuleformet hode, som gir deg trykk og heftig vibrasjon, akkurat der du trenger det. G-punktvibratoren er deilig fleksibel, og belagt med silkemyk silikon. Her kan du nyte deg gjennom åtte mønstre og hele 12 hastigheter! Den lille g-punktvibratoren er også dusjtett, oppladbar og vil gi deg opptil en times eksplosiv nytelse... Kombiner den med Womanizer Liberty, og du er omtrent garantert en deilig sprutorgasme!

Kondomeriets Orgasmekrem 50 ml

En orgasmekrem er perfekt om du virkelig vil pirres til det ytterste! En orgasmekrem maksimerer følsomheten, der man smører den på. Den øker også blodsirkulasjonen, så her blir det vanvittig følsomt! Kondomeriets orgasmekrem kan brukes overalt der man ønsker mer følsomhet; brystvorter, klitoris, g-punktet, penishodet, her er det bare fantasien som setter grenser! Kun én dråpe er nok. Prøv orgasmekremen sammen med din Womanizer, med g-punktvibratoren og på nipplene før brystklypene settes på! 

Hvor mange stjerner vil du gi?