Fifty Shades pirrende pakke

Artikkelnr. 119098
1399,- før 1748,00

PLAY LIKE MR.GREY

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (100+)
Finn produktet i butikk

Står orgasmer på agendaen? Denne pakken inneholder mange spennende sexleketøy for dagesvis med nye, deilige opplevelser.

Fifty Shades gavesett 10 luker

Fifty Shades-universet har tatt nordmenn med storm. Og det er nok ikke uten grunn. For hvem drømmer vel ikke om å nyte litt seksuell luksus som Mr. Grey og Anastasia? I denne pakken får du med en frekk gavekalender for voksne fra Fifty Shades, med 10 spennende luker. Bak hver av lukene skjuler det seg pirrende sexleketøy og tilbehør som blant annet blindfold, klitorisvibrator og en vibrerende penisring som vil gi dere muligheten til å komme igjen og igjen. Den gode kvaliteten på sexleketøyene, kombinert med et innholdsrikt og luksuriøst design, vil garantert falle i smak og bidra til et frekkere og mer lekent sexliv!

Tanken bak gavesettet, er å åpne én og én luke om dagen, for å få en ny seksuell opplevelse hver dag, men vi klandrer dere ikke, om dere ikke klarer å holde dere...

Fifty Shades Greedy girl rabbit mini 

I tillegg til gavesettet, får du også med en liten og elegant rabbitvibrator fra Fifty Shades of Grey, basert på designet til bestselgeren Greedy girl. Rabbitvibratoren vil gi henne god g-punktstimulering i skjeden og treffe klitoris med kaninørene på utsiden og ta henne til klimaks! Men den kan også fint brukes av han på erogene soner som brystvorter, testikler og perineum under både samleie og forspill... Størrelsen gjør dessuten minirabbiten til den perfekte følgesvennen – ta den med i baggen på vei til din kjære.

Hvor mange stjerner vil du gi?