En g-punktvibrator + klitorisvibrator + glidemiddel + orgasmekrem = den ultimate orgasmepakken til deg som vet hva du fortjener. 

Fifty Shades Darker Explodes G-vibe

Med g-punktvibratoren Desire Explodes fra Fifty Shades er g-punktorgasmene innenfor rekkevidde. Endelig! G-punktvibratoren har en bøyd tupp som treffer g-punktet helt perfekt og som vil la deg oppleve gledene ved det orgasmiske g-punktet. Den er enkel å bruke, oppladbar og har hele 8 pirrende vibrasjonsmønstre og 12 hastigheter, så her finner både nybegynnere og de med mer erfaring noe de liker.  

Fifty Shades Aim to please klitorisvibrator

Ikke bare lar denne pakken deg oppleve himmelske g-punktorgasmer. Pakken inneholder også Aim to Please, en hissig liten klitorisvibrator fra Fifty Shades som vil pirre klitoris til bristepunktet igjen og igjen. Vibratoren har kun én hastighet, men ofte er det alt som skal til. Klitorisvibratoren kan også brukes på erogene soner under et lekent forspill med en partner og kan trygt bli med i dusjen for en våtere affære. 

Prøv den i kombinasjon med din g-punktvibrator og gjør deg klar for et heftig fyrverkeri!  

Pjur Nude glidemiddel 30 ml

Pjur nude er et naturlig og vannbasert glidemiddel som kan brukes med alle dine sexleketøy. Faktisk vil et par dråper av dette glidet gjøre opplevelsen med dine sexleketøy enda deiligere! For eksempel vil g-punktvibratoren gli deilig inn når glidemiddelet smøres over den nette størrelsen og det glatte silikonmaterialet. Det beste med dette glidemiddelet er at det passer til så å si alt; vaginalsex, analsex, oralsex, med alle typer sexleketøy og med kondomer.

Kondomeriets orgasmekrem 50 ml

Om ikke kombinasjonen av glidemiddel og g-punktvibrator eller klitorisvibrator er nok til å gi deg orgasme, vil definitivit Kondomeriets orgasmekrem vippe deg over kanten. Kremen har blitt en storfavoritt hos våre kunder, og det er ikke uten grunn. Dette flytende orgasmegullet kan gi både lengre, sterkere og raskere orgasme. Det er fordi det inneholder ingredienser som gjør at mer oksygen strømmer til området det påføres og du blir mer følsom for berøring. En liten ert av kremen er alt som skal til.

Hvor mange stjerner vil du gi?

Andre har også sett på: