Fifty Shades dildopakke

Artikkelnr. 119947
699,- før 856,00

FEEL IT BABY

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Nydelig dildopakke  fra Fifty Shades of Grey med det lille ekstra. Dildoen i pakken har en spennende tvist, den skifter farge når det blir hett hos deg!

Fifty shades dildo Feel It Baby

I pakken får du en G-punktdildo fra Feel it Baby-kolleksjonen til Fifty Shades. Dildoen lar deg legge akkurat det perfekte trykket på ditt indre sweet spot! Dildoen er laget av fast, men samtidig silkeglatt silikon. Det buede hodet på g-punktdildoen gir deg perfekt stimulering, uten å føles for spiss. Her er det bare å nyte himmelske fonteneorgasmer! G-punktdildoen har en leken sugekopp, og passer også perfekt i et universelt dildobelte.

FSOG Aim to please klitorisvibrator

Med i dildopakken ligger det også en artig liten rakker av en klitorisvibrator. Den pirrende klitorisvibratoren Aim to Please fra Fifty Shades er herlig nett og smidig, og kommer perfekt til akkurat der det kiler mest! Klitorisvibratoren er enkel i bruk. Den har én knapp, og én deilig, kraftig hastighet på vibrasjonen. Her trenger du ikke være redd for å rote deg bort i massevis av justeringsmuligheter. Vibratoren driftes av 1 stk AAA-batteri, så sørg for å ha et lite lager på lur!

Luksus Aloe Vera glidemiddel 100 ml

Ingen nytelsepakke er komplett uten et deilig vannbasert glidemiddel! Luksus Aloe Vera glidemiddel er tykt i konsistensen, og det passer derfor perfekt til stimulering av g-punktet, der det er viktig at glidemiddelet ikke tørker for fort ut. Luksus Aloe Vera er et vannbasert glidemiddel og passer perfekt til alle typer sexleketøy. Det er genialt til onani og er trygt å bruke sammen med kondomer.

Luksus vibratorrens spray

En av pakkens viktigste komponenter er den bakteriedrepende rensesprayen fra Luksus. Den passer til de aller fleste sexleketøy, og er et absolutt must i den erotiske verktøykassen din. Alle sexleketøy må renses for bakterier etter hvert bruk, ellers risikerer man infeksjoner. Den antibakterielle sprayen er perfekt tilpasset materialene i sexleketøy, og må ikke forveksles med ordinær antibac, som ofte tørker ut leketøyene. Sprayen trenger ikke å skylles av etter bruk.

Hvor mange stjerner vil du gi?

Andre har også sett på: