Evolved Dazzle deilig massasjepakke

Artikkelnr. 121242
649,- før 828,00

KRAFTIG

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Ta massasjen til nye høyder med denne deilige massasjepakken. Pakken inneholder Evolved Dazzle massasjestav og glidemiddel med søt smak av jordbær!

Denne deilige massasjepakken inneholder: 

Myk og deilig massasjestav

Denne massasjestaven fra Evolved har 10 ulike vibrasjonsmodus; tre hastigheter og syv deilige og pirrende rytmer, som alt lar seg kontrollere av én enkel knapp! Massasjestaven er dekket av silkemykt og glatt silikon som vil føles ekstremt deilig mot det magiske orgasmepunktet; klitoris! Massasjehodet har også deilige riller på seg, som vil pirre ekstra. Massasjestaven er utrolig fin å se på med sin mørke blåfarge og det lekre glitterhåndtaket. Når du skrur på massasjestaven, vil håndtakets LED-lys lyse opp og glitteret inne i væsken i håndtaket vil danse rundt! Dette vil også gjøre det enklere å navigere under dyna… Massasjestaven er dessuten vanntett og kan trygt brukes i dusjen. Massasjestaven er også oppladbar!

Få med glidemiddel også!

Med dette glidemiddelet får du både massasjeolje, glid og orgasmekrem i én! Dette vannbaserte massasjeglidet vil få deg til å føle at du svever på en eng av sommer og varme følelser. Ikke nok med at det smaker helt utrolig deilig, så krysser det av alle punktene på "checklista". Den er både spiselig, vegansk, naturlig ingredienser, uten sukker og gir supergod glid! Berør og stryk over erogene soner med dette glidemiddelet, og opplev forskjellen det utgjør. Gliden er tilsatt L-arginin, som er kjent for å øke blodsirkulasjonen. Nyt hvordan partneren blir mer følsom og mottakelig for berøring. Massasjeglid egner seg best til massasje av erogene soner og oralsex. Du kan oppleve at orgasmen kommer både raskere og sterkere! 

Ingredienser: Aloe barbadensis leaf juice, glycerine, l-arginin, chondrus crispus, cellulose gum, citric acid, aroma, potassium sorbate, sodium bensoate

Hvor mange stjerner vil du gi?