EasyToys pirrende prostatapakke

Artikkelnr. 121564
1 omtaler
369,- før 468,00

PIRRENDE

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Nyt analsex med denne pirrende prostatapakken som gir deg alt du trenger før du åpner bakluka – Easytoys prostatavibrator og analglidemiddel!

Easytoys pirrende prostatapakke

Denne deilige prostatapakken inneholder: 

Har du hatt lyst til å utforske prostatastimulering, men vært usikker på hvor du skal begynne? Da er denne kvalitetsprostatavibratoren fra Easytoys perfekt for deg! Nøye designet for presis og effektiv prostatamassasje, er denne vibratoren laget av førsteklasses mykt silikon som gir en luksuriøs og behagelig følelse under stimuleringen.

Dette leketøyet tilbyr ikke bare en unik og stimulerende form, men gir også kraftige vibrasjoner som kan tilpasses etter dine preferanser. Uansett om du er nybegynner eller erfaren, er denne vibratoren ideell for å tilfredsstille dine anale lyster. Legg til dette fantastiske leketøyet i samlingen din og opplev alt det gode prostatastimulering har å tilby!

Ved analsex er et godt glidemiddel utrolig viktig. Det er jo ingen naturlig fukt der bak! Dessuten er anus ofte trang og sensitiv. Glidemiddelet fra EasyGlide er laget spesielt med tankte på analsex og er ekstra drøy i bruk. Glidemiddelet kan såklart brukes andre steder også, om du for eksempel bare vil ha en litt tykkere glid. Smør på og nyt!

Ingredienser: Aqua, Glycerin, Hydroxyethyl cellulose, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?