Climaximum Toulz prostatapakke

Artikkelnr. 121480
499,- før 668,00

DEILIG FOR HAM

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Nyt analsex med denne deilige prostatapakken som gir deg alt du trenger før du åpner bakluka – inkludert bestselgeren; Toulz prostatavibrator og analglidemiddel!

Prostatapakke med vibrator + glid

Prostatavibratoren Toulz er et skikkelig spennende og sexleketøy for menn som stimulerer mannens g-punkt. Skaftet kurver seg perfekt for å treffe prostatakjertelen i anus, og er dekket av silkemykt silikon. Små riller og kurver på skaftet gjør stimuleringen enda deiligere, uten at det blir ukomfortabelt. Husk også å bruke rikelig med glidemiddel som er beregnet for analsex da det ikke produseres noe naturlig fukt der bak. Med andre ord: Ikke vær redd for å smøre tykt på. Prostatavibratoren har også en bred base som gjør analleken trygg. Så her kan du bare legge alle bekymringer på hylla og nyte uhemmet og deilig stimulering av prostata – som gir mange menn kraftigere og mer intense orgasmer... Prostatavibratoren er koblet til en kontroll, slik at du hele tiden har kontroll. Gjennom kontrollen kan du klikke deg gjennom 10 vibrerende programmer, eller la en partner ta styringen! Selve prostatavibratoren er 100 % vanntett, men ledningen og kontrollen er kun sprutsikker.

Vi forstår viktigheten av rikelig med glidemiddel under analsex og bruk av sexleketøy, og derfor får du med vårt Luksus analglidemiddel. Dette tyktflytende glidemiddelet gir en langvarig fuktighet, og sikrer at alle bevegelser er glatte og komfortable. Ikke nøl med å bruke generøse mengder - det er ingenting som heter "for mye" når det kommer til komfort og nytelse. Luksus analglid er den ultimate følgesvennen for enhver analutforskning. Dette glidemiddelet er ekspert på å holde fuktigheten oppe, noe som er avgjørende for komfort under analsex og bruk av sexleketøy som buttplugger og prostatavibratorer. Den er enkel å vaske av med vann, og den etterlater ingen flekker. Glidemiddelet er også kondomsikkert og trygt for bruk med alle dine sexleketøy.

Innholdsfortegnelse: Aqua, Glycerin, Monopropyleneglycol Usp, Carboxymethyl Cellulose, Sodium Methylparaben, Sodium Ethylparaben, Sodium Propylparaben.

Hvor mange stjerner vil du gi?