Climaximum parpakke

Artikkelnr. 119937
1099,- før 1366,00

PAKKE TIL PAR

Lagerstatus

Produktet er dessverre utsolgt på nett.

Herlig parpakke som byr på en vibrerende penisring, en spennende vibrator til henne, et sensuelt silkebånd og en pirrende orgasmekrem til begge... Klare for å ta sengekosen til nye høyder?

Climaximum penisring vibrerende Tyro

Parpakkens mest allsidige sexleketøy er definitivt penisringen Tyro! Penisringens dype og rå vibrasjoner er definitivt et must i enhver erotisk parpakke... Den vibrerende penisringen settet helt nede ved penisroten, med vibratordelen vendt opp mot hans navle, om dere bruker misjonærstilingen. Vend penisringen ned mot hans testikler, om dere bruker doggystyle. Det geniale med parpakkens penisring er at den treffer hennes klitoris perfekt under samleie, altså, perfekt for en kjappis! Den vibrerende penisringen er også perfekt å bruke som en fingervibrator. Om du vil gi kjæresten en virkelig deilig oralsexopplevelse, sett penisringen med vibrasjonsdelen vendt ned mot testiklene, før du gir ham tidenes orgasmefest!

Vibrator Lina rosa

Grav videre ned i parpakken, og trekk frem hennes tryllestav! Den klassiske vibratoren Lina, med en moderne vri og spennende teknologi, hører definitivt hjemme i en parpakke. Vibratoren vil gi henne nytelse, enten den brukes som en klitorisvibrator eller fyller henne deilig opp innvendig. Det store deilige hodet og den sensuelle innsvingen gjør at vibratoren vil holde seg på plass inne i henne, samtidig som hun har hendene fri til å nyte andre ting. Å la vibratoren ligge inne i skjeden, er også et superhett tips å benytte under deilig oralsex!

Mer Lyst Silkebånd 

Parpakkens tredje fristelse er et lekkert silkebånd fra Mer Lyst. Silkebåndet er like velegnet til å binde hender eller føtter, som til å knyte sensuelt foran øynene på ham eller henne. Knyt gjerne båndet på siden av hodet, så knuten ikke blir ubehagelig å ligge på.

Kondomeriets orgasmekrem 

Den siste uunnværlige godsaken i parpakken er Kondomeriets egen orgasmekrem. Orgasmekremen har en spennende tosidig effekt. Bruker du en ørliten dråpe, og masserer den godt inn, så intensiverer du følsomheten. Bruker du litt mer enn en dråpe, så setter du ned følsomheten. Genialt for gutta som kommer litt tidlig, eller om du vil leke superhelt hele natten! Orgasmekremen har også en herlig oppløftende effekt på hans ereksjon... For kvinner kan det bli litt mye å ha kremen direkte på klitorisknoppen, så prøv deg frem med en ørliten dråpe ovenfor klitoris, og langs klitorisbena, helt ned til skjedeåpningen. Flasken rommer 50 ml!

Hvor mange stjerner vil du gi?