BW Womanizer Classic 2 burgunder pakke

Artikkelnr. 120738
1229,- før 1727,00

JA TAKK

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Denne Black Week-pakken inneholder Womanizer Classic 2, en liten vibrator til g-punktet og det perfekte glidemiddelet for kvinner. Denne pakken vil du ikke gå glipp av!

Womanizer Classic 2 burgunder pakke inneholder: 

Womanizer Classic 2

Womanizer Classic 2 er en fantastisk klitorisstimulator som vil gi deg orgasmer på rekordtid, takket være den originale verdenskjente Pleasure Air-teknologien til Womanizer. Perfekt i en hektisk hverdag! En silikonhette plasseres rundt klitoris og skaper et vakuum hvor pulserende og uimotståelige trykkbølger sendes ut, og stimulerer alle 8000 nerveender i klitoris, uten at selve klitorishodet mottar direkte berøring. Det gjør det enkelt å fortsette uten å bli overstimulert... Om du har drømt om å oppleve multiorgasmer, vil sjansene dine altså øke betraktelig med dette sexleketøyet! Womanizer Classic 2 er en oppgradert variant av den originale Womanizer Classic. Klitorisstimulatoren er fremdeles svært stillegående og har beholdt det slanke, ukompliserte og elegante designet, men er nå dekket med et silkeglatt og deilig soft touch-materiale. Klitorisstimulatoren har hele 10 intensitetsnivåer som vil deg alt fra myke og skånsomme til mer intense og kraftige trykkbølger.  Det aller kuleste med Womanizer Classic 2 er afterglow-funksjonen, som tar hensyn til at klitoris blir svært sensitiv etter orgasmen. Ved å trykke én enkelt gang på av/på-knappen etter at orgasmen melder seg, vil nemlig klitorisstimulatoren automatisk går tilbake til den laveste intensiteten, for å gi deg en luksuriøs og deilig avslutning på klimakset. Perfekt! Klitorisstimulatoren er også oppladbar og 100 % vanntett. 

Minivibrator til g-punktet

Minivibratoren Microscopic kan brukes både innvendig og utvendig, og sender kraftige vibrasjoner akkurat der du vil ha dem. Den lille vibratoren har dessuten en bøyd tupp, som gjør den spesielt godt egnet til g-punktstimulering – perfekt for deg som liker å stimulere g-punktet eller for deg som ennå ikke har opplevd g-punktgledene! Vibratoren har 7 vibrasjonsmodus du kan leke med, tre hastigheter, tre pulserende rytmer og étt vibrasjonsmodus som øker i styrke. Prøv å bruke den mot g-punktet samtidig som Womanizer sender pirrende trykkbølger mot klitoris. Kombinasjonen er helt fantastisk! 

Glidemiddel til dine sexleketøy!

Pjur Aqua er et vannbasert glidemiddel man kan bruke til alt, og det fungerer perfekt som et supplement for egen produksjon av fuktighet. Glidemiddelet holder på den silkeglatte følelsen når hud møter hud, og kan for eksempel brukes til en deilig intimmassasje eller gjøre samleiet ekstra hett! Glidemiddelet kan også brukes med alle typer sexleketøy og setter ikke flekker på hverken klær eller sengetøy. Det forsvinner etterhvert av seg selv, uten bruk av såpe eller vann. Glidemiddelet inneholder ingen tilsetningsstoffer, parfyme, oljer eller silikon! Tuben rommer 100 ml.

Ingredienser: Aqua (water), Glycerin, Ethoxydiglycol, Phenoxyethanol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid.

Hvor mange stjerner vil du gi?