BLACK WEEK

Black week treffsikker g-punktpakke

Artikkelnr. 121583
939,- før 1427,00

UTFORSK GPUNKTET

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Med denne Black Week-pakken blir det ingen problem å finne g-punktet. Her får du en leken g-punktvibrator, bulletvibrator og Kondomeriets orgasmekrem!

Black Week treffsikker g-punktpakke

Skal du finne g-punktet? Say no more... Med denne fantastiske Black Week g-punktpakken finner, treffer og stimulerer du g-punktet på null komma niks. Alle de tre produktene får du til en supergod pris, kun nå i Black Week. Pakken inneholder:

Oppnå deilige kombinasjonsorgasmer!

Taptation g-punktvibrator gir deg intense orgasmer om og om igjen med sitt innovative design, perfekte størrelse, og treffsikre tapp-stimulator. Med ni tapping-mønstre tilpasses opplevelsen etter dine ønsker. Den medfølgende USB-laderen gir enkelt og praktisk lading, slik at du kan nyte nytelse når som helst, hvor som helst. Enten du deler øyeblikket med en partner eller utforsker egne fantasier, er denne vibratoren et perfekt tilskudd til ditt erotiske arsenal.

Sammen med g-punktvibratoren får du Gaia Eco Bullet, en bærekraftig vibrator laget av BioFeel og PLA. Den miljøvennlige designen gir kraftige vibrasjoner for ren glede, samtidig som den bidrar til en positiv forandring. Gaia Eco Bullet er laget av nedbrytbare materialer, og den glatte overflaten er ikke-porøs, enkel å rengjøre og trygg å utforske. Ta ansvar for både deg selv og planeten med denne unike og bærekraftige vibratoren.

Som en ekstra bonus får du Kondomeriets orgasmekrem, som øker følsomheten med aminosyren L-Arginin. Trygg å bruke med sexleketøy, kondom og under oralsex gir denne kremen en intens og lettere orgasme. Utforsk nye nytelsesområder ved å bruke den på brystvorter, g-punktet, penishodet, ballene, og der du ønsker økt følsomhet. Kondomeriets orgasmekrem tar ditt sexliv til nye høyder og gir deg en sensuell opplevelse du ikke vil glemme.

Hvor mange stjerner vil du gi?