BLACK WEEK

Black week M for alle Menn runkepakke

Artikkelnr. 121582
499,- før 767,00

RUNKE PAKKE

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (3)

Denne runkepakken er til han som ønsker å gjøre håndjobben enda bedre! Her får du 3 sexleketøy til rabattert pris... Kun tilgjengelig under Black Week!

Black Week M for alle Menn runkepakke

Vi forstår at ingenting kan erstatte den gode, trofaste hånden, men det skader ikke å ha litt ekstra krydder innimellom! Med denne geniale Black Week runkepakken får du tre produkter som tar håndjobben til et nytt nivå - til en knallgod pris! Pakken inneholder:

Tre must-haves for han!

Møt vår trange og deilige onanihylse, perfekt for å krydre opp dine intime øyeblikk. Innsiden er utstyrt med stimulerende nupper som gir massasje til både penishodet og skaftet mens hylsen beveges opp og ned. Den trange og gode passformen, sammen med stretchy stoff, gjør den egnet for de fleste penisstørrelser. Det gjennomsiktige designet gir deg full oversikt over de deilige øyeblikkene som utfolder seg. For å maksimere opplevelsen, anbefales det å bruke rikelig med glidemiddel og å helle litt inn i hulrommet på onanihylsen før den tres på penis!

Utforsk videre med penisvibratoren Echo – det perfekte sexleketøyet for å variere fra den vanlige håndjobben. Den gir mer stimulering og nytelse enn hånden din kan gi! Passer for alle menn uavhengig av penisstørrelse, takket være den geniale utformingen som tilpasser seg enhver penis. Silikonvingene er myke og kan brettes til siden for enkel tilpasning, selv for de største penisstørrelsene. Ønsker du det trangere, klemmer du bare rundt vingene. Det lille lukkede hulrommet på toppen omslutter penishodet, gir en fantastisk følelse rundt hele penis, og inneholder riller og nupper for ekstra stimulering. Med 9 pirrende vibrasjonsprogrammer finner du garantert noe som passer for deg.

Avslutt utforskningen med EasyGlide kjølende, et vannbasert glidemiddel som gir sexlivet ditt et friskt pust. Den kjølende og opphissende effekten ved hudkontakt skaper en annerledes sensuell atmosfære. Deilig og glatt konsistens, fettfri sammensetning, og enkel fjerning med vann gjør dette glidemiddelet perfekt for bruk med en partner, med eller uten latekskondom, eller alene med alle typer sexleketøy. La den kjølende effekten sette en helt ny stemning og utforsk nye dimensjoner av nytelse.

Hvor mange stjerner vil du gi?