BLACK WEEK

Black week luksus analpakke

Artikkelnr. 121581
1699,- før 2537,00

FULL PAKKE

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Dette er Black Week-pakken for deg som ønsker å utforske! Denne luksuriøse analpakken inneholder en svært allsidig vibrator, en fleksibel g-punktvibrator og et kjølende glidemiddel - alt til en unik pakkepris!

Black Week Luksus analpakke

Er du glad i å eksperimentere? I denne Black Week-analpakken får du tre luksusprodukter som gjør det mer spennende på soverommet, og nå får du dem til en unik pakkepris! Et tilbud du ikke kan gå glipp av... Her får du nemlig:

Sikre deg tre produkter til én unik pris!

Først og fremst, møt Tilt vibrator – en allsidig sensasjon som tar deg fra g-punkt til p-punkt med ubestridelig glede. Den kjønnsvennlige designen gjør Tilt til en vibrerende plugg som trives både vaginalt og analt. Formet for å treffe perfekt mot skjedens eller anus' indre punkter, så vel som klitoris eller perineum, er det ingen oversette kriker eller kroker her. Designet med tanke på din nytelse og komfort, kan Tilt brukes solo eller med en partner. Opplev ekstra beroligende og deilig glede med den varmende funksjonen, som gradvis varmer opp til 40 grader! Med 7 intensitetsnivåer og 3 vibrasjonsmønstre, styrer du enkelt opplevelsen med knappene på undersiden.

Utforsk videre med vår justerbare g-punktvibrator fra Mer Lyst. Med 7 pirrende vibrasjonsmoduser og et justerbart ledd midt på skaftet, gir denne vibratoren deg kontroll over vinkelen du ønsker. Lettere å finne, treffe og stimulere ditt g-punkt! Skaftet er dekket av glatt silikon og pirrende riller for en herlig følelse. Den ekstra myke tuppen, dekket av dobbelt lag med silikon, gir deg en ekstra deilig opplevelse. Kombinert med grove vibrasjoner sender denne g-punktvibratoren deg til g-punkthimmelen. Prøv også den myke tuppen og de deilige vibrasjonene mot klitoris for en annen dimensjon av nytelse.

Avslutt oppdagelsen med EasyGlide kjølende, et vannbasert glidemiddel som gir sexlivet ditt et friskt pust. Den kjølende og opphissende effekten ved hudkontakt skaper en annerledes sensuell atmosfære. Med deilig og glatt konsistens, fettfri sammensetning, og enkel fjerning med vann, er dette glidemiddelet perfekt for bruk med en partner, med eller uten latekskondom, eller alene med alle typer sexleketøy. La den kjølende effekten sette en helt ny stemning og utforsk nye dimensjoner av nytelse.

Hvor mange stjerner vil du gi?