Ønsker du å oppleve en ny måte å onanere på? Med Arcwave Ion runkepakke legges alt til rette for nye opplevelser på soverommet og nye, deilige orgasmer!

Utforsk mannens svar på Womanizer

Arcwave Ion er mannens svar på Womanizer! Det er verdens første masturbator som bruker trykkbølgeteknologi til å stimulere penis, eller nærmere bestemt strengen på undersiden av penis. Dette området er svært følsomt for menn og vil gi en helt ny punktlig og intensiv stimulering takket være den fra de deilige trykkbølgene. Penis plasseres inni en myk, deilig og fleksibel silikonhylse som passer de fleste penisstørrelser. En silikonhette sender ut trykkbølger og lager et lite vakuum som stimulerer området under glansen uten å være i direkte kontakt. Du kan gjerne onanere med eller uten hylsen før du aktiverer trykkbølgene, men penis må ligge forholdsvis i ro for å få presis stimulering av trykkbølgene. Dette betyr at du introduseres for en ny og intens måte å onanere og få orgasme på, utenom den typiske håndjageren 

Hvor intenst vil du ha det? 

Du kan velge mellom 8 intensitetsnivåer, og det beste av alt er at masturbatoren ikke aktiverer tryggbølgene før den registrerer hudkontakt. Ikke bare gjør den alenestunden diskré, takket være den kule Smart Silence-funksjonen. Den har også et minimalistisk og stilrent design, og kan fint stå på nattbordet uten at noen vil kunne avsløre hva som gjemmer seg bak fasaden! I tillegg er den oppladbar og har en magnetisk lagringsbase som gjør det superlett å lade den.  

Flytende nytelse 

I pakken får du med et glidemiddel som er tilpasset Arcwave Ion, og som vil gjøre opplevelsen enda deiligere – om mulig: Glidemiddelet Arcwave by Pjur er et superglatt vannbasert glidemiddel og det perfekte tilbehøret for masturbatoren. Smør litt av det deilige vannbaserte glidemiddelet på penis, gli inn i den deilige silikonhylsen og hengi deg til nytelsen… Husk å ikke smør på for mye, for da kan de deilige trykkbølgene svekkes, og lydnivået kan øke! Tuben rommer 100 ml. For virkelig å sette prikken over i’en, får du også med Kondomeriets orgasmekrem i pakken. Smør den over penishodet og skaftet og kjenn hvor kraftig og deilig ereksjonen blir. Forbered deg på en kraftigere, mer langvarig og intens orgasme!

Rengjør etter bruk!

Masturbatoren er lett å rengjøre da silikonhylsen er uttakbar og vris enkelt av lagringsbasen. Selve masturbatoren og hylsen er 100% vanntett. Skyll den under rennende vann og vask med mild intimsåpe. Spray et godt lag med Arcwave by pjur rensespray for å forhindre lukt og bakterievekst. La sprayen virke i 3 minutter før den skylles av. Etter vask kan den settes tilbake i den medfølgende lagringsbasen for å lade. Ladestasjonen har også en tørkepinne som gjør at tørkeprosessen går raskere og at væsken får et sted å renne av. 

Inspirasjon: 

Dette sier andre kunder (7)

Hvor mange stjerner vil du gi?