Shunga massasjeolje fersken

Artikkelnr. 101018
1 omtaler
229,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Materiale: Mandelolje
  • Merke: Shunga
  • Mengde ml: 240
  • Duft/smak: Fersken

Shunga Stimulation er en glatt, holdbar og deilig massasjeolje for hel kroppsmassasje, med frisk duft av fersken. Massasjeoljen passer perfekt for en helaften med avslappende massasje, kun for deg og partneren. 

Erotisk opplevelse

Nyt følelsen av å gi eller få sensuell, erotisk massasje med en eksklusiv kaldpresset olje. Velg en av de eksotiske duftene fra Shunga som vil gi deg en følelse av velbehag og erotikk. Varm massasjeoljen i varmt vann for å gjøre opplevelsen enda hetere og gi full av nytelse for dere begge.

Frisk fersken

Stimulation massasjeolje har en oppfriskende og pirrende duft av fersken. Fersken er en duft som fint kan brukes av både han og henne, og oljen etterlater huden med en mild og behagelig lukt.

Tips: Pirrer det med en sensuell intimmassasje? Da anbefaler vi Pjur Original, et superglatt glidemiddel som ikke klisser.

Innholdsfortegnelse:

Sweet Almond Oil, Grape Seed Oil, Sesame Oil, Avocado Oil, Safflower Oil, Vitamin E, Ylang Ylang Flower Oil, Fragrance, Amyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Citral, Eugenol, Methyl Eugenol, Benzyl Salicylate, Coumarin, Limonene, Geraniol, Farmesol, Linalool, Benzyl Benzoate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone.

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: