Klitorispakken

Artikkelnr. 118090
1 omtaler

Denne pakken er en fest for klitoris! Øk følsomheten med orgasmekrem og klitorisklype, og la klitorisvibratoren og vibratoregget ta deg til himmels.

Klitorisvibrator

Klitoris er kvinnens lystknapp og hele 9 av 10 kvinner sier stimulering av klitoris gir dem orgasme. Hva slags stimuli passer for deg? Bli godt kjent med deg selv med vår utsøkte klitorispakke.

Pakken inneholder Marie fingervibrator, som er en hendig klitorisvibrator som enkelt settes på fingeren. Den har en ruglete overflate som er ekstra pirrende mot klitoris, og har hele ti ulike hastigheter! Her kan du bygge deg opp til et skikkelig klimaks. Hvis du itilegg bruker en liten ert av Kondomeriets egen orgasmekrem, er du garantert å nå toppen. Orgasmekremen kommer i en reiseutgave på 10 ml, og øker følsomheten rundt og på klitoris, slik at du kan få enda raskere og heftigere orgasmer.

NB. Plastikklappen som ligger rundt batteriene må ikke tas ut

Prøv noe nytt

Veksle med det klassiske vibratoregget fra vår serie “Mer Lyst”, for en mer kraftfull sensasjon. Det vibrerende egget er først og fremst perfekt for stimulering av klitoris, men kan også brukes på andre erogene soner som brystvorter eller for å pirre i skjedeåpningen. Egget er koblet til kontrollen, slik at du hele tiden har styringa. 

En klitorisklype er et spennende og nydelig tilbehør som tar deg til nye høyder. Økt blodtilførsel vil gjøre klitoris mer sensitiv, og selv den minste berøring vil gi deg de deilige følelsene. Har du vanskelig for å komme under oralsex? Prøv denne og bli overasket over effekten. Dette klitoris-smykket er dessuten et lekkert og sexy tilbehør, som garantert piffer opp. Itilegg får du prøve på et glidemiddel fra Pjur!

Les mer om produktene i pakken her:

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?