Gavesett Nice Je Joue

Artikkelnr. 120325
1199,-
Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Farge: Rosa
  • Materiale: Silikon
  • Merke: Je Joue

Lekkert gavesett til par fra Je Joue. Har din partner vært naughty eller nice i år...?

Gavesett for par

Nice fra Je Joue er det perfekte gavesettet for å skjemme bort en partner som har vært ekstra snill i år... Perfekt som julegave! Gavesettet kommer i en lekker eske som bare oser av eleganse og luksus! Med dette gavesettet gir du ikke bare bort en fysisk gave, men et løfte om å tilbringe mer kvalitetstid med din kjære.

Gavesettet inneholder: 

  • Et massasjelys med duft av sjasmin og lilje, som dere kan bruke til å massere hverandre.
  • En minivibrator til g-punktet, med tilhørende fingerhylse, som kan brukes av og på begge parter under forspill og sex!
  • Box of treats – En boks med forslag til hyggelige gester man kan gjøre for partneren sin...
  • Ami vaginakuler i økende størrelse – fordi underlivshelse og seksuell velvære er viktig!

Sett stemningen med massasjelys

Tenn massasjelyset i gavesettet, som dufter av herlig sjasmin og lilje, for å sette stemningen for den romantiske kvelden. Massasjelyset omdannes sakte til en deilig og glatt massasjeolje etter hver som du gnir den inn over partnerens kropp...  La flammen brenne i 15 minutter før dere blåser det ut, og la massasjeoljen avkjøles i et par minutter før bruk. Massasjelyset er laget av 100 % soyabønnevoks. Det er rikt på vitamin E og naturlige eteriske oljer.

Bruk minivibratoren under forspillet

Gavesettet inneholder også en minivibrator, som er buet for å treffe G-punktet! Men den kan også brukes til å stimulere klitoris og andre erogene soner på både han og henne... Gavesettet inneholder også en fingerhylse, som brukes sammen med minivibratoren, for å gjøre den om til fingervibrator. Den er også stillegående... Perfekt for både forspill og samleie! Minivibratoren har kraftige vibrasjoner, til tross for sin lille størrelse, og hele 7 mønstre og 5 hastigheter å velge mellom.  Vibratoren er vanntett og oppladbar. Dra av det vanntette silikondekselet for å lade produktet. En times lading, gir dere halvannen time med lek og nytelse... 

Tren deg til kraftigere orgasmer!

Ami vaginakuler er også inkludert i gavesettet fra Je Joue. Det er 3 vaginakuler i økende størrelse, som er designet i samarbeid med gynekologer og jordmødre for å sikre at formen, størrelsen og vekten er optimal for å styrke bekkenbunnsmuskulaturen. En sterk bekkenbunnsmuskulatur har nemlig mange fordeler - deriblant kan det gi deg hyppigere og sterkere orgasmer! 

Trenger dere inspirasjon?

Gavesettet inneholder også en liten boks med kort, eller kuponger om du vil. På kortene finner dere mange romantiske og hyggelige gester som dere kan gjøre for hverandre. Her er noen eksempler på kortene, som kan kasseres inn hos partneren: «En time med kvalitet uten telefontid sammen hver dag i en uke», «Legg igjen 10 kjærlighetsnotater rundt i huset som jeg kan finne», «Et tre-retters måltid tilberedt av deg», «Favorittfrokost på sengen». Dette lar hverdagsromantikken blomstre!

Hvor mange stjerner vil du gi?