Fifty Shades Tighten and Tense

Artikkelnr. 116566
2 omtaler
299,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (9)

  • Farge: Sort
  • Materiale: Silikon
  • Merke: Fifty Shades
  • Batteritype: Ingen motor
  • Omkrets: 11

Tighten and Tense Silicone Jiggle Balls fra Fifty Shades of Grey Weekend Collection. Klassiske og diskret vaginakuler for pirrende trening av musklene i skjede og bekkenbunn - noe som anbefales alle kvinner av leger og gynekologer. 

Vaginakuler for bedre kontroll og økt nytelse

Vaginakulenes navn forteller deg om deres egenskaper; Tighten and Tense vaginakuler strammer opp, gir deg bedre kontroll på knipemusklene, og gir dermed økt nytelse under smaleie. Å trene med vaginakuler har en rekke fysiske fordeler, både medisinske fordeler og positive virkninger på sexlivet. 

Tighten and Tense er trukket med silkeglatt silikon, som gjør dem svært behagelige og hygieniske. Inni hver av de to kulene er en frittliggende vekt, som beveger seg når du beveger deg. Disse gjør treningen ekstra pirrende! Bruk kulene når du og partneren er ute og går tur sammen, når du gjør husarbeid eller andre gjøremål hvor du er i bevegelse. Takket være silikonsnoren på kulene, er det enkelt å trekke dem ut igjen etter bruk. 

Fifty Shades of Grey Weekend Collection 

Tighten and Tense vaginakuler er en del av Fifty Shades of Grey Weekend Collection, en egen serie designet med tanke på weekendturer eller reiser. Produktene i serien passer perfekt for nybegynnere, og de som ønsker seg en diskret samling av pirrende sexleketøy. 

Vaginakulene veier totalt 70 gram, og har en snor i silikon på 9 cm. Kulenes omkrets er omtrent 11 cm. 

Dette sier andre kunder (2)

Hvor mange stjerner vil du gi?