Dilatorsett She-ology

Artikkelnr. 119109
799,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

 • Farge: Assortert
 • Materiale: Silikon
 • Vanntetthet: Badetett

Sliter du med vaginale smerter som hindrer deg i å nyte sex? Dette dilatorsettet fra She-ology kan være redningen du har ventet på!

Dilatorsett for økt nytelse

Dilatorsettet fra She-ology er laget for deg som av en eller annen grunn opplever uønsket tranghet i vagina og smerter under penetrering. Et dilatorsett kan redusere ubehag under samleiet, opprettholde elastisiteten, tøye forsiktig og redusere en uønsket tranghet i skjeden. I dilatorsettet får du med fem fargerike dilatorer i økende størrelse som vil hjelpe deg med å trene opp musklene i underlivet gradvis, slik at du endelig kan nyte sex!

Laget for enkel og behagelig innføring

Alle dilatorene er laget av allergivennlig silikon av høy kvalitet, er ergonomisk utformet med en buet base og avrundet tupp for å gjøre innføringen så enkel og behagelig som mulig. De to største dilatorene har dessuten et lite hull i basen, hvor det er plass til en liten bulletvibrator. Dette betyr at du også kan bruke disse som en vibrator når du er komfortabel nok til det.

Ps. Dilatorene kan også brukes til oppvarming før analsex. Men husk å vaske dilatorene godt etter bruk med lunkent vann og mild intimsåpe, før du påfører et lag med vibratorrens.

Hvordan bruke en dilator?

 • Slapp av i bekkenbunnsmuskulaturen og finn en behagelig stilling.
 • Begynn med å innføre den minste dilatoren til basen treffer vaginalåpningen. Bruk alltid et vannbasert glidemiddel!
 • Når du kan sette inn den minste dilatoren uten ubehag, kan du begynne å trene med den neste størrelsen.
 • Det anbefales å bruke en dilator 2-4 ganger i uken i 5-20 minutter. Finn ut hva som er komfortabelt for deg!

I motsetning til andre dilatorer, som kun skal brukes i en liggende stilling, kan disse også brukes i skjeden under hverdagslige aktiviteter, dersom det er behagelig for deg. Perfekt for deg som ønsker å multitaske! Bruk en dilator mens du for eksempel tar oppvasken, støvsuger eller koser deg med en god serie. 

Spesifikasjoner: 

Lengde og bredde i økende størrelser:

 1. 6,78 cm x 1,35 cm
 2. 7,52 cm x 1,88 cm
 3. 7,67 cm x 2,16 cm
 4. 7,92 cm x 2,46 cm
 5. 8,46 cm x 3 cm

Hvor mange stjerner vil du gi?