Tenga masturbator Pride

Artikkelnr. 118113
1 omtaler
149,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (3)

  • Merke: Tenga

Har du enda ikke prøvd Tenga sine unike masturbatorer? Denne flotte Pride-varianten sørger for å gi deg følelsen av en EKTE deepthroat blowjob. Anbefales!

Våt blowjob

Tenga sine fantastiske masturbatorer er elsket blant Japanske menn, og det er ikke uten grunn. Unik teknologi og et enestående design på innsiden, gir deg følelsen av en våt og dyp blowjob. Spesielle ventiler på innsiden skaper et deilig vakuum, og gjør at den føles trang og deilig. Tenga Pride avgir en slurpelyd som tar fantasien et hakk videre... Innsiden av onaniproduktet er dekket av nupper, kuler og riller samt at selve kanalen er trang.

Onani for alle

I motsetning til andre produkter av samme type, så har ikke Tenga som mål at deres produkter skal være en erstatning for en vagina. Tenga cup er designet for å gi maksimal nytelse for alle!

"Be proud"

Feire seksuelt og sosialt mangfold med Pride, samtidig som du feirer din egen seksualitet! For hvert kjøp av denne spesielle og begrensede utgaven, donerer Tenga en del av fortjenesten til organisasjoner relatert til LGBTQ-bevegelser i Taiwan.

Kjapt og enkelt

Tenga masturbator Pride er designet  for engangsbruk, da den ikke lar seg rengjøre lett. Den er allerede smurt med glidemiddel. Perfekt hvis du ønsker en unik opplevelse, eller skal på reise og ikke vil ta med en større variant. For flergangsbruk anbefaler vi å bruke en ultratynn kondom, f.eks. Durex sin ultrathin

Glidemiddelet består av: renset vann, glycerin, sodium polyacrylate, phenoxy ethanol, og parabener. 

Nb: Bruksanvisning på Japansk. 

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?