Penisringer 3 pk Tom Of Finland

Artikkelnr. 117643
1 omtaler
279,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Farge: Blå
  • Materiale: Silikon
  • Merke: Tom Of Finland

Penisringer styrker ereksjonen og gjør den mer intens og deilig. Med tre ringer kan du nyte dem alene, eller sammen med partneren! Penisringene sitter som støpt for de fleste.

3 X moro

Penisringene er laget i ren silikon av høy kvalitet. Ringene er har en god bredde og er på den måten enkle å sette på og ta av. I tillegg er silikonet ekstra sterkt og strammer godt rundt penis.

En ren nytelse å kjenne blodet pulsere ut i penis og gjøre den fyldigere og mer intens. La partneren din kjenne hardheten penisringene skaper, og del nytelsen.

Fire pirrende varianter

1- Bruk en penisring enkeltvis rundt basen av penis når ereksjonen er på sitt beste. På den måten får du den ultimate ereksjonen som vil vare ekstra lenge.

2 - Sett en av penisringene i settet rundt testiklene for økt stimuli. En annerledes og deilig følelse!

3 - For deg som vil ha enda litt mer stimuli kan du sette en ring over både penis og pungen, helt innerst ved roten. Dette sørger for en ekstra stramhet i ringen.

4 - Kombiner både én ring rundt penis og én ring rundt pungen. Den siste ringen kan du jo dele med partneren...

Tom of Finland

Touko Valio Laaksonen (aka Tom of Finland) var en finsk tegner kjent for sine ultramaskuline, homofile tegninger. Han har blitt kalt den mest innflytelsesrike skaperen av homofile, pornografiske tegninger, og har produsert nærmere 3500 illustrasjoner. Mannen (født 1920) tegnet seg gjennom livet, selv om det frem til 1971 var straffbart å være homofil. Ingen visste hva han drev med, unntatt hans søster. 

I 2014 trykket det finske postvesenet frimerker med tre av hans lettkledde illustrasjoner. De hadde ikke forutsett den massive responsen dette fikk nasjonalt og internasjonalt. 

Spesifikasjoner:

  • Materiale: silikon
  • Antall i pakken: 3 penisringer
  • Vanntett: ja
  • Anbefalt glidemiddel: Vannbasert glid

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: