Palmer Hand Held Ergo Stroker

Artikkelnr. 117320
1 omtaler
279,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (8)

  • Farge: Sort
  • Vanntetthet: Badetett

Onani kan blir mye mer spennende enn bare en vanlig håndjobb! Her har du den ultimate onanihylsen som stimulerer deg til det ytterste.

Palmer Hand Ergo Stroker masturberingshylse er et ekstra pirrende element til deg som liker å ta en solo håndjobb i ny og ne. Hylsen omkranser penishodet og sørger for ekstra god følelse når rillene på innsiden glir over penishodet. 

Hylsen er fleksibel, men vil trekke seg sammen og gi deg følelsen av en trang god kanal. Nå er det bare fantasien din som setter grenser. Føler du for en deilig blowjob? Varm opp hylsen i lunkent vann før du bruker den, og få følelsen av en myk munn!

For å få den optimale nytelsen må du bruke et godt glidemiddel. Vi har et rikelig utvalg med både varmende effekt, avkjølende variant og ikke minst de klassiske glidemidlene.

Rengjøring

Palmer Hand Ergo Stroker masturberingshylse er lett å rengjøre. Skyll den i lunkent vann og bruk en Mild intimsåpe for å rengjøre den godt. Klapp den tørr med et rent håndkle etterpå. Avslutningsvis bør du bruke Vibratorrens slik at det ikke blir liggende bakterier på leketøyet. Oppbevarer du den i sin originale eske, vil du ha et nyvasket produkt klar til bruk neste gang du vil nyte din Palmer Hand Held Ergo masturberingshylse.

Spesifikasjoner:

  • Materiale: silikon
  • Vanntett: 100 % 
  • Anbefalt glidemiddel: vannbasert glid

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?