VERDI 1988,-

Fun gavesett til han Have It All

Artikkelnr. 120519
879,- før 1599,-

NÅ -45%

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (1)

  • Farge: Sort
  • Materiale: Silikon
  • Vanntetthet: Badetett
  • Merke: Fun Factory
  • Batteritype: Oppladbar
  • Lydnivå: Stille
  • Vibrasjonsstyrke: Kraftig
  • Justeringsmuligheter: Trinnvis

Det perfekte gavesettet til han! Inneholder tre bestselgere fra Fun Factory som lar han forsterke orgasmen alene eller med en partner!

Gavesett til han

Gavesettet "Have It All" fra Fun Factory gir mannen alt han trenger - og ikke visste at han trengte. Gavesettet inneholder sexleketøy som stimulerer penishodet, skaftet, prostata og enda mer. Alle sexleketøyene kan nytes alene eller sammen med en leken partner. Hva mer kan man ønske seg? Unn deg selv dette fantastiske gavesettet for menn eller gi det bort som gave til en du er glad i!

Kundefavoritten Manta penisvibrator

Penisvibratoren Manta fra Fun Factory har et lekent design med to "vinger" som gir deilige og kraftfulle vibrasjoner mot penisskaftet .Penisvibratoren kan brukes alene, ved å dra opp og ned på penis, eller du kan nyte de deilige vibrasjonene under penishodet. Den vil garantert gjøre håndjobben enda deiligere! Penisvibratoren har dype vibrasjoner og innsiden av vingene har riller som enklere holder på glidemiddelet, slik at du får en glatt og deilig opplevelse. Penisvibratoren har et maskulint design og et solid håndtak slik at den er lett å holde under akten. Den er også perfekt å bruke under en blowjob for en eksplosiv følelse, eller under samleiet. Hold vibratoren mellom deg og din partner så vil dere begge føle de dype og kraftige vibrasjonene!

Bestselgende penisring med vibrasjon

Gavesettet inneholder den bestselgende penisringen NÕS. Den vibrerende penisringen er nærmest garantert å passe alle penisstørrelser da den er laget av et superfleksibelt silikonmateriale. Selve ringen er ikke sirkulær, som mange andre penisringer, noe som sikrer at den ikke vil skli eller rulle av skaftet. Penisringen gir en hardere og mer langvarig ereksjon, og kan brukes på mange forskjellige måter - både alene og med en partner. Han kan bruke den når han onanerer alene, og vende den vibrerende overflaten ned mot testiklene eller mot pungen! Sexleketøyet kan også brukes som en fingervibrator under et lekent forspill eller under samleiet! Velg en sexstilling som dere begge elsker, sett penisringen rundt roten av penis, skru på vibrasjonene og forbered dere på å komme samtidig! Penisringen gir hennes klitoris intens og deilig stimulering fra vibrasjonene. Ytterst på penisringen sitter nemlig to små og bøyelige tupper, med hver sin motor, som vil havne på hver sin side av klitoris. Tuppene er lange og fleksible nok til å rekke frem til klitoris, selv når han støter inn og ut. Det betyr at hun kan nyte handsfree og konstant stimulering av klitoris under hele samleiet! Penisringen har 4 vibrasjonshastigheter og ett overraskelsesprogram som alle styres via den enkle knappen på penisringen. Penisringen er oppladbar og dusjtett, så denne tåler en sprut eller to.

Populær analplugg til prostata

I gavesettet finner du den populære analpluggen Bootie, som er perfekt formet for å stimulere prostata. Den sorte og lille analpluggen er laget i silikon og har en markant bøy på seg, som gjør den godt egnet til å treffe p-punktet i anus. Veldig mange menn opplever kraftigere og mer intense orgasmer når prostata stimuleres. Og om du ikke har prøvd det ennå, så vil denne analpluggen være helt super å starte med! Den er liten i størrelse, og måler 8 centimeter i lengden og 8,5 centimeter i omkrets. Analpluggen er enkel å innføre og helt trygg å bruke. Bootie er også meget enkel å rengjøre. Skyll den i lunkent vann og bruk litt mild intimsåpe. Avslutt med et tynt lag med vibratorrens.

Gavesettet inneholder dessuten en hygienisk oppbevaringspose til sexleketøyene!

Hvor mange stjerner vil du gi?