Fleshlight Signature Abella Danger

Artikkelnr. 118684
4 omtaler
849,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (4)

  • Materiale: Realistisk
  • Merke: Fleshlight Girls

Selverklært «sexavhengig» og Instagramyndling. Ikke gå glipp av Abella Danger sin pirrende innside.

På innsiden av Abella Danger

Abella er en av Fleshlight sine yngste "Fleshlight-girls" noensinne (1995), og har blitt superpopulær på få år! Hun er trent i klassisk- og moderne dans, og har ekstremt god kontakt med sin egen og andres kropper. Nå kan du også føle innsiden av Abella!

Abella Dangers innside er en kombinasjon av Fleshlight sine beste teksturer, samlet i én. La penisen din suges inn i nytelsekammeret. Vaginaen holdes inne i en lommelykt-formet boks som gir den sitt karakteristiske utseende. Med sin Real Skin-teknologi kjennes det ekstra deilig ut. Du kommer ikke nærmere "the real deal" enn dette.

Prisbelønnet stjerne

I 2016 vant Abella Danger den ettertraktede prisen "Best New Starlet" på alle de tre store underholdningsprisene for voksenunderholdning (AVN, XBIZ og XRCO). Mens de var basert på bransjestemmene, vant hun også publikumsprisen «heteste nykommer» i 2016. Hennes rå, lidenskapelige forestillinger er alt for ekte.  Hun har også vunnet pris for «Best Star Showcase», «Best Double Penetration Scene», og «Best VR Scene» på AVN 2017.

Superlett å rengjøre

Fjern vaginaen fra boksen og bruk lunkent vann til å skylle godt igjennom kanalen, samt plastboksen. Bruk kun mild intimsåpe da dette er mest skånsomt for materialet og for penis. Etter du har skylt grundig, klapper du vaginaen din tørr med et håndkle som ikke loer. Ha på en dose med vibratorrens og fordel det i hele kanalen med en finger. Geleen må få lufttørke. For at vaginaen skal føles som ny kan du bruke et sexleketøypudder.

Obs: Merk at Fleshlight inneholder et innvendig rør, som må fjernes før bruk.

Spesifikasjoner:

  • Total lengde: 23 cm
  • Lengde hylse: ca. 22 cm
  • Diameter hylse: Fra 0,7 - 1,9 cm
  • Materiale: Superskin - realistisk
  • Anbefalt glidemiddel: Vannbasert glid

Dette sier andre kunder (4)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: