Fleshlight Pink Lady vagina mini-lotus

Artikkelnr. 120911
1 omtaler
699,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (3)

  • Farge: Lys hudfarge
  • Materiale: Realistisk
  • Vanntetthet: Badetett
  • Merke: Fleshlight
  • Batteritype: Ingen motor
  • Lydnivå: Lydløs
  • Justeringsmuligheter: Ingen

Vaginaen Mini Lotus fra Fleshlight er én av deres absolutte bestselgere, takket være den stimulerende teksturen på innsiden. Ta sjansen... og takk oss senere!

Fleshlight Pink Lady

Vaginaen Mini Lotus fra Fleshlight sin Pink Lady-serie, har kanskje mini i navnet sitt, men vil gi deg stor nytelse! Vaginaen er like for for deg som er på jakt etter ditt første sexleketøy eller vagina, og for deg som allerede har erfaring med sexleketøy. På innsiden av den sorte og diskré beholderen, gjemmer det seg en rosa sleeve som er formet som en vagina. Ikke bare ser den realistisk ut, men vaginaen føles også svært realistisk, takket være Fleshlight sitt unike og patenterte SuperSkin-materiale. Dette materialet er størstedelen av årsaken til at Fleshlight er blitt ett av verdens mest solgte sexleketøy for menn! I kanalen, på innsiden av vaginaen, vil den stimulerende teksturen pirre penis - og deg - til bristepunktet. Den teksturerte kanalen har flere deilige hulrom, som varierer i diameter, og som vil gi deg en helt annen følelse enn det hånden din kan gi deg. Tror du oss ikke? Du må nesten bare prøve! Bare smør på et vannbasert glidemiddel, lukk øynene og nyt den fantastiske følelsen leketøyet gir... Hvis du vil ha det litt trangere, kan du enkelt justere på vakuumeffekten og få det akkurat slik du ønsker det, ved hjelp av lokket i bunnen av beholderen. 

Tips: For den ultimate realistiske følelsen bør du prøve et glidemiddel med varmende effekt... 

Vask av Fleshlight

For å rengjøre din Fleshlight, må du først fjerne vaginaen fra boksen. Skyll godt gjennom kanalen og boksen med lunkent vann. Vi anbefaler å bruke en mild intimsåpe. Klapp vaginaen tørr med et håndkle som ikke loer. Smør eller spray på et lag med vibratorrens og fordel det godt i kanalen. For å forlenge kvaliteten og sørge for at produktet føles "som ny" gang på gang, anbefaler vi å bruke et Fleshlight-pudder etter rengjøringen. Slik sikrer du at den kan nytes igjen og igjen, og igjen! 

Spesifikasjoner:

  • Anbefalt glidemiddel: vannbasert glidemiddel
  • Obs: Merk at Fleshlight inneholder et innvendig rør, som må fjernes før bruk.

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: