Fleshlight penispumpe

Artikkelnr. 118549
1 omtaler
1099,-
Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Merke: Fleshlight

Penispumpen fra Fleshlight (Fleshpump) er av god kvalitet og enkel å bruke. Pumpen er oppladbar og gir deg automatisk kraftigere ereksjoner!

Penispumpe fra Fleshlight

Fleshlight er kjent for sin kvalitet og står bak verdens mest solgte sexleketøy til menn. Fleshlight har nå kommet med en penispumpe som pumper automatisk, slik at du slipper å pumpe manuelt med ballong. Penispumpen er svært brukervennlig og lover gode resultater.

Hvordan fungerer det?

FleshPump ™ bruker et automatisk vakuumsystem til forsiktig, trygt og gradvis å trekke blod inn i skaftet på penis. Pumpen gir deg en heftig ereksjon, og vil med flittig bruk også kunne gi mer stamina og fyldigere ereksjoner. Pumpen er svært enkel å bruke. En knapp er for å pumpe, den andre knappen slipper ut vakuumet når du har pumpet nok. Sexleketøyet er ikke vanntett.

Lurer du på hva andre kunder mener?

Få en grundig innføring i hvordan Fleshpump fungerer og hva andre mener om den, ved å lese kundeanmeldelser.

Les Ola sin anmeldelse av penispumpa her.

Les John sin omtale av Fleshpump her. 

Hva bør jeg tenke på?

For best resultat, pump i 5-10 sekunders -intervaller, trykk deretter på knappen som slipper ut vakuumet. Gjenta ved behov. En vanlig pumpeseanse varer mellom 3-5 minutter. For å bevare ereksjonen lenger, bruk en penisring ved roten av penis etter du har pumpet ferdig. Ringen sørger for å holde på blodet. Viktig: Vent 1 time før du bruker penispumpen igjen. Passer ikke til penisstørrelser over 19 cm.

Slik vasker du din Fleshpump

Tørk av selve røret med et håndkle eller en fuktig klut. Silikonringen på tuppen skal vaskes med lunkent vann og intimsåpe. Påfør deretter et lag med vibratorrens og avslutt med et sexleketøyspudder etter at produktet har tørket, slik at kvaliteten på silikonringen opprettholdes! 

Spesifikasjoner:

  • Lengde: 31 cm
  • Lengde cylinder: 19 cm
  • Bredde: 7.62 cm
  • Ladetid: 2 timer
  • USB-ladekabel følger med
  • Anbefalt glidemiddel: Vannbasert glidemiddel

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?