DAGBLADET-TEST

Fleshlight Grip Blue Ice

Artikkelnr. 118550
499,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (14)

  • Merke: Fleshlight

Onanihylse fra Fleshlight. Lokk frem de gode orgasmene på egenhånd...

Onanihylse med godt grep

Få den gode Fleshlightkvaliteten for en billigere penge! Onanihylsen har riller og nupper på insiden. Det gir en deilig, stimulerende følelse. Onanihylsen kommer uten en “hardcase”. Du kontrollerer selv trangheten og intensiteten ved hjelp av din (eller din partners) hånd. Hylsen er fleksibel og føles ut som ekte hud i møte med penisen din. 

Fest fingrene gjennom fingerhullene på siden. Bruk deretter rikelig med glidemiddel på penis og i hylsen. Hylsen passer perfekt for deg som vil ta onanistunden til nye høyder, eller for deg som vil gi en uforglemmelig håndjobb til en partner.  

Genial oppbevaringsboks

Skyll grundig med vann og en mild såpe etter bruk. Sett produktet til tørk på tørkestangen i den medfølgende oppbevaringsboksen. La sexleketøyet tørke helt, før du setter på lokket. Det er viktig å rengjøre og tørke det etter hver bruk.

Testet i Dagbladet

Andreas Østerøy er en realitykjendis og har testet Fleshligt Grip. Han sier bl.a "Jeg føler orgasmer man får når man onanerer og har sex er to forskjellige, og denne ga en sånn type orgasme jeg får når jeg har sex med en person, så det var veldig bra." Onanering blir aldri den samme igjen etter du har prøvd denne! (Dagbladet Pluss 29. juni 2019)

Spesifikasjoner:

  • Materiale: SuperSkin
  • Lengde hylse: 13.5 cm
  • Lengde boks: 22.2 cm
  • Anbefalt glidemiddel: Vannbasert glid

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: