Brook Le Hook dukke

Artikkelnr. 115942
1 omtaler
1299,-
Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (3)

  • Materiale: Realistisk

Nå kan du få selveste Brook Le Hook på kroken, hvor og når du måtte ønske! Den sexy brunetten byr på seg selv i virkelig størrelse, og er velsignet med pupper i størrelse dobbel D, og to hull samt en munn til å penetrere.

Dukken er laget med svært realistiske detaljer for at du skal få følelsen av å ha selveste Brook Le Hook helt for deg selv. Ansiktet er av fotoprint, og har en sensuell, åpen munn klar for å ta imot det du har å by på! Dukken har i tillegg en ekstra myk og deilig vagina, og en trang rumpe i realistisk materiale.

Et vinyl-kit for reparering og instruksjoner følger med i pakken.

Hvordan blåse opp din Brook Le Hook

Ikke pump for mye luft inn i dukken. For å unngå dette, bruk aldri en elektrisk kompressor. Bruk en manuell pumpe, og pump dukken omtrent 90% full. La den hvile i ti minutter slik at luften får fordelt seg jevnt, før du pumper den helt opp.

Hvordan rengjøre dukken

Vask dukken i lunkent vann og med litt mild intimsåpe. Klapp henne tørr, og ha så på et par dråper vibratorrens , også innvendig og utvendig, for desinfisering. Bruk en myk klut til å påføre rensen. Skyll av med lunkent vann og klapp delen tørr med en klut eller håndkle som ikke legger igjen tråder eller lo. Bruk litt talkum eller maisenna til slutt for å bevare mykheten i materialet på vaginaen og rumpa.

Oppbevaring

Ta luften ut av dukken, og brett henne forsiktig sammen. Legg dukken i et mykt håndkle eller annet stoff. Oppbevares på et kjølig, tørt sted uten direkte sollys.

Produktspesifikasjoner

  • Materiale kropp: Vinyl
  • Materiale rumpe: TPR
  • Materiale vagina: PVC, realistisk

 

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: