BKK Virtual Reality masturbator

Artikkelnr. 116710
1549,-

*Frakt fra kun 59,- *Alltid diskret *Miljørabatt*

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (3)
Finn produktet i butikk

  • Materiale: Realistisk
  • Batteritype: Oppladbar

BKK Virtual Reality masturbator er leketøyet hvor du blir tatt inn i en virtuell verden fylt med alle dine seksuelle preferanser! Ta på deg brillene, nyt den deilige masturbatoren som følger med og ta regien på det som utspiller seg foran øynene dine. 

Erotisk mobilspill

BKK Virtual Reality masturbator gir deg muligheten til å oppleve en helt ny måte å blir stimulert på. Her blir flere sanser satt i sving, ved at man føler, ser og hører. Ved hjelp av den sensoriske brillefunksjonen beveger bildet i filmen seg i takt med deg, så det ser faktisk ut som at du er tilstedet! Ikke bare trenger du å stå å se på heller, ved hjelp av masturbatoren som fungerer som en kontroll styrer du handlingsforløpet som du selv ønsker. 

Slik gjør du:

 Installer den tilhørende appen på din mobiltelefon(Android og iOS). Sett så inn mobiltelefonen i VR-brillene og juster stroppene slik at de passer hodet ditt. Juster så linsen så det passer til synet ditt. På masturbatoren fins det knapper som utfører ulike handlinger i filmen du ser på. For eksempel kan du ta kontrollen på når kvinnen i filmen oppnår klimaks. Når du er ferdig, tar du hylsen ut av beholderen og rengjør produktet med en vibratorrens. La det tørke før den settes tilbake i beholderen. 

Spesifikasjoner:

  • Størrelse på smarttelefon: Må ikke være større en 6 tommer.
  • Lengde masturbator: 20,5 cm
  • Bredde masturbator: 8,25 cm
  • Programvare: Krever Android 4.3 eller høyere/iOS 8.0 eller høyere
  • Anbefalt glidemiddel: Vannbasert

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på:

Andre har også sett på: