VERDI 2580,-

We-Vibe Tease Us gavesett Bond Moxie

Artikkelnr. 120998
2190,-
Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (16)

  • Farge: Sort
  • Materiale: Silikon
  • Vanntetthet: Badetett
  • Merke: We-Vibe
  • Batteritype: Oppladbar
  • Lydnivå: Stille
  • Vibrasjonsstyrke: Kraftig
  • Justeringsmuligheter: Trinnvis

We-Vibe Tease Us er det perfekte gavesettet for par som ønsker å gjøre sexlivet enda mer spennende og lekent. Her får dere én fjernstyrt trusevibrator hver som definitivt gjør tesingen enda deiligere!

Gavesett for han og henne

Gavesettet Tease Us fra We-Vibe inneholder to populære sexleketøy: den vibrerende penisringen We-Vibe Bond og den populære trusevibratoren Moxie. Begge er laget for å pirre og tease den som har den på, og for å ta forspillet til neste nivå. Ved å bruke sexleketøy som disse under et ekstra deilig forspill, og å tease hverandre og virkelig bygge opp forventningen og opphisselsen hos hverandre, kan faktisk føre til enda større nytelse og mer intense orgasmer! Du vet hva de sier... Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves! 

We-Vibe Bond til han

We-Vibe Bond ser ut som alminnelig penisring, men er så mye mer! Faktisk er den i utgangspunktet ikke laget for å gi en hardere ereksjon, som andre penisringer, men for å brukes til teasing under forspillet og til å gøre forventingen om sex like god som selve akten. We-Vibe Bond kan brukes helt diskré under klærne, hvor som helst og når som helst, akkurat som en trusevibrator. Ringen festes rundt penis og pung og kan tilpasses ved hjelp av Custom Fit-lenken som gir deg valget mellom flere størrelser. Den er svært enkel å ta av og på, takket være hurtigutløseren. Når den festes rundt utstyret ditt (eller partnerens) vil den vibrere mot perineum (området mellom pung og anus). Dette området er svært følsomt for menn, og kan gi en helt ny og deilig følelse ved stimulering. Penisringen legger seg tett inntil kroppen og er svært stillegående, så her kan dere lett ta nytelsen ut av soverommet...  Penisringen har 10 vibrasjonsprogrammer, som kan styres på 3 forskjellige måter: enten direkte fra penisringen, fra en fjernkontroll eller via We-Connect-appen til We-Vibe (som kan brukes uavhengig av avstand, og selv om dere befinner dere på hver deres side av jorden). Dette åpner for mye moro!

  • Trenger dere mer inspirasjon til hvordan å bruke den? Les mer her! 

We-Vibe Moxie til henne

Trusevibratoren Moxie fra We-Vibe er hennes gave i gavesettet. Den er liten, stillegående og festes enkelt i trusen med magnet... Trusevibratoren er ergonomisk formet for å ligge perfekt mot klitoris, og den holder seg på plass akkurat der du vil ha den og serverer deg dype og rumlende vibrasjoner. Totalt har dere 10 deilige vibrasjonsmodus å velge mellom, som kan styres via en enkel fjernkontroll eller via den samme appen som We-Vibe Bond! We Connect-appen lar dere få enda mer variasjon i vibrasjonene og har mange andre kule muligheter! Føler man seg litt ekstra leken, kan man la partneren ta styringa enten man er hjemme, på butikken, i dusjen eller går en tur i skogen. Bruk den med en sexy sort truse og del en pirrende og småfrekk hemmelighet sammen, hvor dere vil! 

  • Lekent tips: Prøv å feste den til t-skjorten for litt ekstra deilig nippelstimulering, eller fest den lenger bak i trusen for å stimulere anusåpningen. Her gjelder det å være kreativ...

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: