Gavesett 7 netter med lyst

Artikkelnr. 117884
899,-

Lagerstatus

Produktet er dessverre utsolgt på nett.

7 sexleketøy, 7 netter med lyst. Denne erotiske og luksuriøse kalenderen gir dere en uke dere sent vil glemme! Få med vibrator, penisring, vaginakuler, blindfold, sexy string, glid og bondage-tau.

Spennende sex

Opplev en uforglemmelig uke sammen! En delikat gave-eske med et skjult erotisk sexleketøy åpnes mandag til søndag. Gjør det til deres plikt å bruke det på hverandre samme dag... Bedre kjærestegave skal du lete lenge etter!

Utforsk lysten, fantasien og grensene sammen med dette pirrende og flotte gavesettet, som inneholder 7 produkter av god kvalitet. 7 netter med lyst gjør hverdagen mer sexy og tar forholdet til nye høyder. 

Her finnes det noe for både ham og henne. Med i esken finner dere inspirasjon til hvordan produktene kan brukes. 

Pakken inneholder:

En vibrator som har hele 30 ulike innstillinger. Denne vibrerer og stimulerer g-punktet samtidig som den lille delen masserer klitoris. Bruk et vannbasert glidemiddel med denne for en deiligere innføring. 

En penisring i tøyelig materiale. Denne er svært pirrende å bruke under samleie. Den holder penis hard og erigert, og har en overflate med pirrende nupper som stimulerer klitoris. Penisingen kan også snus for å stimulere testiklene hans!

Et vannbasert glidemiddel er perfekt for å piffe opp forspillet, eller bruke for en glattere opplevelse under samleie. Smak på godsakene. Nam! Glidemiddelet er tilsatt smak for å gjøre oralsexen mer spennende og passer perfekt til å bruke sammen med leketøy.

Vaginakuler som pirrer. Vaginakulene er laget med en silikonsnor for enkel innføring og uttrekk. Kulene er deres lille hemmelighet. En tur på butikken med denne, og hun er klar for mer action senere. Vaginakulene passer også perfekt til å trene opp bekkenmuskulaturen som gir deg bedre kontroll over muskulaturen i skjeden og i bekkenet. Ler mer om vaginakuler her.

Blindfold i svart og behagelig materiale. Skap en mystisk og sensuell stemning, og la de mer subtile sansene komme til sin rett... Bruk av blindfold kan være svært spennende for begge.

Bondage-tau, kanskje dere vil prøve noe litt frekkere sammen? Dette tauet er laget i et silkemykt materiale, som føles behagelig mot huden. Bind hendene eller føttene til partneren din og ta styringen over nytelsen.

Svart blondestring med fransk åpning er et inviterende plagg som viser henne fra hennes beste side. Supersexy string som ikke behøves å taes av. Kommer i en størrelse (one size),

Hvor mange stjerner vil du gi?