VERDI 2727,-

Fun gavesett til henne Celebrate

Artikkelnr. 120573
1799,-
Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (8)

  • Materiale: Silikon
  • Vanntetthet: Dusjtett
  • Merke: Fun Factory
  • Batteritype: Oppladbar
  • Lydnivå: Stille
  • Vibrasjonsstyrke: Kraftig

Gavesett til henne med 3 fantastiske sexleketøy fra Fun Factory! Den perfekte gaven til deg selv eller en du er glad i!

Gavesett til henne

Et elegant og spennende gavesett fra Fun Factory som inneholder ikke ett, men tre populære sexleketøy til henne. Med disse sexleketøyene får man virkelig muligheten til å utforske og eksperimentere, og ikke minst: å få enda flere orgasmer! Sexleketøyene kan nytes alene eller med en leken partner. Dette gavesettet er perfekt å gi bort i gave, eller å unne seg selv... 

Populær klitorisvibrator

I gavesettet finner du klitorisvibratoren Laya i en lekker rosafarge! Vibratoren har dype, rumlende vibrasjoner, men er likevel så stillegående! Laya 2 passer like fint til alenebruk som med en partner. Formen gjør den perfekt å bruke til å stimulere ergonene soner, og ikke minst klitoris. Velg selv om du vil bruke den brede enden eller den smalere enden for å variere og finne ut hva du liker best. Laya 2 klitorisvibrator passer til de fleste, da du kan velge intensitet, fra svært subtile rumlinger til mer hissige vibrasjoner. Knappene er lett tilgjengelig for hånden, og leketøyet er svært brukervennlig. Vibratoren er også oppladbar og vanntett! 

En fantastisk rabbitvibrator

Gavesettet inneholder en helt fantastisk rabbitvibrator i en herlig lillafarge, som er designet for å stimulerer g-punktet og klitoris, slik at du kan få oppleve deilige kombinasjonsorgasmer! Vibratoren har to separate motorer, en i selve skaftet og en i klitorisdelen, som gjør at du kan regulere hastighetene akkurat sånn du vil ha det. Rabbitvibratoren er fleksibel og skaftet har en bøyd tupp som treffer g-punktet. Klitorisvibratoren som blir liggende utvendig vil stimulere klitoris og kjønnslepper! Miss Bi kan også benyttes for anal stimulering, om du ønsker det. Håndtaket på vibratoren er et såkalt loop-håndtak, som gjør det lett for både deg og partner å holde vibratoren. Vibratoren en har 6 vibrasjonsintensiteter og 6 forskjellige rytmer, så her finnes det noe for alle. 

Les mer om Miss Bi rabbitvibrator her.

Vaginakuler for sterkere muskler - og orgasmer!

I gavesettet finner du også vaginakulene Smartballs Duo. De er helt vidunderlige å bruke til bekkenbunnstrening, og kan gjøre at du opplever mer intense orgasmer. Jo sterkere bekkenbunnsmuskulaturen din er, desto kraftigere kan nemlig orgasmene føles. Det er nemlig disse musklene som brukes i de spontane muskelsammentrekningene som skjer under en orgasme... Trening av bekkenbunnen kan også forebygge flere  underlivsplager som blant annet inkontinens. Vaginakulene fra Fun Factory er lette å føre inn, og overflaten er trukket med silikon som gjør vaginakulene veldig behagelige. Tråden er solid og også trukket med silikon for god hygiene. Duo vaginakuler er vanntette og lette å rengjøre: Du trenger bare skylle dem godt i lunkent, mildt såpevann og ha på Vibratorrens.

Det følger også med en antibakteriell oppbevaringspose til dine leketøy som sikrer trygg og hygienisk oppbevaring etter bruk.

Hvor mange stjerner vil du gi?