Fifty Shades Greedy Girl gavesett

Artikkelnr. 118761
2 omtaler
1299,-
Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (4)

  • Merke: Fifty Shades

Frekt og deilig sett fra Fifty Shades of Grey! Få bestselgeren Greedy girl rabbitvibrator, sammen med håndlenker, klitorisvibrator, penisring og blindfold.

Tid for frekk lek

Greedy girl gavesett fra Fifty Shades of Grey, er den perfekte gavepakken til en kvinne du vil gjøre litt ekstra stas på – samtidig som gaven sier "du er min". Greedy girl rabbitvibrator en Kondomeriets bestselgense rabbit, og vil garantert gi henne orgasmer som er verdt hver eneste krone...

Blindfold og håndlenker gjør det enkelt å krydre sexen litt, og ta kontroll. En penisring med vibrasjon og en klitorisvibrator er perfekt å bruke under samleie, for å gjøre hverdagsexen mer spennende. 

Om Pleasure Overload-serien

Utforsk dine Fifty Shades of Grey-fantasier med sexleketøy og bondageutstyr godkjent av forfatteren bak suksessbøkene, E L James. Fifty Shades of Grey har nå kommet med 4 nye kolleksjoner som er inspirert av kundefavoritter og bestselgere.

Pleasure Overload-serien er en rekke luksuriøse gavesett for par som vil fylle opp nattbordskuffen sin med spennende sexleketøy og hjelpemiddel. 

Settet inneholder:

  • Greedy girl rabbitvibrator
  • Aim to please klitorisvibrator (10 hastigheter)
  • Penisring yours and mine
  • Blindfold
  • Håndlenker med borrelås

Dette sier andre kunder (2)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: