Fifty Shades of Grey analsett

Artikkelnr. 118772
3 omtaler
729,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (15)

  • Farge: Sort
  • Merke: Fifty Shades

Analsett fra Fifty Shades of Grey! Du får en enkel analplugg med fingerløkke, analkuler, vibrerende buttplug og analdusj samlet. Passer for nybegynnere.

Anal nytelse 

Med analsettet fra Fifty Shades of Grey kan du være sikker på at du får en trygg opplevelse. Den minste analpluggen samt analkulene har en fingersløyfe som gjør leketøyene enkle å føre inn, og dra ut igjen. I tillegg er leketøyene laget av silikon og har en forsiktig størrelse som passer fint for nybegynnere. Den vibrerende pluggen har en bred base, som gjør den trygg i bruk.

Bruk litt vannbasert glidemiddel for å føre inn leketøyene. 

Med og uten vibrasjon

Du kan velge mellom to analplugger. Den minste er uten vibrasjoner og er best å begynne med. Når du har blitt komfortabel med den, kan du prøve den vibrerende typen. De vil gi litt ulike sensasjoner. 

Analkuler og analdusj

Analkuler i silikon er pirrende å bruke under orgasmen. Dra kulene ut en etter en, og kjenn hvordan alle musklene kniper rundt kulene. Den unike følelsen vil spre seg til hele kroppen i et euforisk øyeblikk.

Bruk analdusjen før bruk av leketøy, for å være sikker på at du får en hygienisk og hyggelig opplevelse. 

Om pleasure overload-serien

Utforsk dine Fifty Shades of Grey-fantasier med sexleketøy og bondageutstyr godkjent av forfatteren bak suksessbøkene, E L James. Fifty Shades of Grey har nå kommet med 4 nye kolleksjoner som er inspirert av kundefavoritter og bestselgere.

Pleasure Overload-serien er en rekke luksuriøse gavesett for par som vil fylle opp nattbordskuffen sin med spennende sexleketøy og hjelpemiddel. 

Spesifikasjoner: 

  • Produktene er laget av sort silikon og ABS-plast.
  • Den vibrerende analpluggen krever 1 X AAA batterier. (selges separat).
  • Den vibrerende analpluggen har 10 ulike vibrasjonsmønster.
  • Alle produktene er 100% vanntette.

Dette sier andre kunder (3)

Hvor mange stjerner vil du gi?