Analkuler Fifty Shades

Artikkelnr. 114586
3 omtaler
229,-

Lagerstatus

Produktet er dessverre utsolgt på nett.

  • Farge: Sort
  • Materiale: Silikon
  • Merke: Fifty Shades

Opplev mer intense orgasmer enn du noen sinne har kunnet ønske deg med hjelp fra disse sterke, glatte og fleksible analkulene. Fifty Shades of Grey analkuler lar deg nyte nye erogene soner, og gir deg femti nyanser av nytelse! Før kulene inn én og én, og dra dem sakte ut når klimakset nærmer seg for å oppleve orgasmer av en annen dimensjon.

Analkuler gir ekstra nytelse for alle

Analkulene har kuler med økende størrelse, som gjør at de fint kan brukes av nybegynnere. Man trenger ikke å føre inn alle kulene. Samtidig passer de like godt for de mer viderekommende.

Både menn og kvinner kan oppdage og nyte den intense nytelsen av anal stimulering. Analkuler er et sexleketøy som passer like godt for begge kjønn. For menn vil kulene massere og stimulere prostata og p-punktet, og for kvinner gir kulene ekstra og annerledes stimulering til g-punktet fra baksiden.

Bruk en god mengde vannbasert glidemiddel sammen med analkulene. La kulene gli inn en etter en for å stimulere den erogene sonen anus utgjør, med svært sensitive nerveender. Anal stimulering gir en annen type nytelse og seksuell respons i kroppen. Når kulene sakte dras ut under klimakset, vil de lette bøyene på analkulene gjøre orgasmen enda bedre og sterkere.

Analkulene fra Fifty Shades of Grey-serien er både hygieniske og sikre. I enden har de en løkke, slik at man enkelt kan holde i dem. Dette gjør at de ikke vil skli helt inn, og man enkelt kan støte og vri for variert stimuli, og lett kan dra dem ut.

Analkulene er et produkt i den offisielle Fifty Shades of Grey-serien, som er utviklet i samarbeid med og godkjent av forfatter E L James.

Spesifikasjoner:

  • Lengde: 25,4 cm
  • Brukslengde: 18,5 cm
  • Omkrets: 7,6 cm
  • Materiale: Fleksibelt silikon

 

I examine them with
fascinated horror.
All of these, inside me... there!
I had no idea.
"They have quite
an effect if you
pull them out
mid-orgasm," 
he adds matter-of-factly.

- Anastasia Steele and Christian Grey

Dette sier andre kunder (3)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: