Analdusj Douche

Artikkelnr. 113536
1 omtaler

  • Farge: Sort
  • Materiale: Hardplast
  • Lengde cm: 10
  • Vanntetthet: Badetett
  • Batteritype: Ingen motor

For mange er analsex både pirrende og deilig. Med Douche analdusj får man rengjort før analsex eller bruk av anale sexleketøy. Rengjøring med analdusj er sikkert og trygt, og er også svært enkelt.

Analvask for begge

Denne analdusjen har tre forskjellige munnstykker i hardplast: En helt glatt med en liten bøy i tuppen, en rett med riller på skaftet samt en rett og glatt med en litt større tupp. Alle munnstykkene til analdusjen har små hull øverst slik at man fører inn den lengden man er komfortabel med. Alle munnstykkene er 10 cm i lengden til bruk, og er laget av gummi og hardplast. Passer for både han og henne.

Alle gode ting er tre

Munnstykket settes enkelt inn i den runde gummiballen før man trær på gummihetten. Nå kan gummiballen fylles med vann. Det gjør du enklest ved å klemme inn gummiballen i hånden og deretter føre tuten ned i vann, før du slipper opp trykket på ballen. Nå er den fylt med vann, klar til å føres inn i anus.

OBS:

Vi anbefaler ikke å bruke denne form for rengjøring vaginalt.

Tips

Dushe analvask kan også brukes til innføring av klyster som man får kjøpt på apotekene, men er i de aller fleste tilfeller ikke nødvendig å bruke.

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: