Anal nybegynnersett utforskende

Artikkelnr. 119248

På tide å åpne bakdøra? Dette nybegynnersettet gir deg alle sexleketøy og tilbehør som trengs for å utforske analparadiset, og enda litt mer...

Analsett til nybegynner

Dette settet inneholder 4 anale sexleketøy, i tillegg til en vibrator, en penishylse og to fingerhylser som kan tres på fingeren for en litt annerledes onaniopplevelse... I analsettet følger det med glidemiddelprøver på vannbasert glidemiddel som kan brukes med alle leketøyene i settet. Det er ekstremt viktig å huske å bruke rikelig med glidemiddel ved anallek da det ikke produseres noe naturlig glad i anus. 

Settet inneholder:

1x liten buttplug i silikon. Denne lille analpluggen er perfekt å begynne med. Den har en avrundet spiss for enkel innføring og en hard base i bunnen.
Mål: lengde: 9 cm, innførbar lengde: 7 cm, omkrets: 8,8 cm, bredde i basen: 4 cm.

1x analkuler i mykt silikon. Disse analkulene har et hjerteformet håndtak med plass til to fingre, for å sikre trygg bruk. Analkulene har tre utpregede kuler som øker gradvis i størrelse.
Mål: lengde: 17 cm, innførbar lengde: 13 cm, omkrets på tykkeste punkt: cirka 10 cm, bredde i basen: 7,5 cm.

1 x prostataplugg i silikon. Denne analpluggen har en utpreget bøy som vil massere og stimulere hans prostatakjertel. Om han ikke har prøvd å stimulere prostata før, er denne helt utmerket! Den har også en spennende utforming og en et håndtak til fingeren, for å sikre trygg bruk. På håndtaket er det dessuten små nupper som vil føles utrolig deilig mot området mellom anus og pungen.
Mål: lengde: 10 cm, innførbar lengde: 8 cm, omkrets på tykkeste punkt: cirka 10 cm, bredde i basen: 10 cm.

1 x vibrerende analplugg i TPR- og ABS-plast. Denne analpluggen har en avrundet spiss for enkel innføring og en bred base i bunnen. Den har én hissig vibrasjonsinnstilling som garantert vil gi deg det lille ekstra...
Mål: lengde: 11,6 cm, innførbar lengde: 9 cm, omkrets på tykkeste punkt: cirka 9,5 cm, bredde i basen: 6,2 cm. Batteri: 3 x LR44 (inkludert), husk å fjerne den hvite plastlappen som ligger oppå batteriene før bruk.

1x vibrator i ABS-plast. Denne vibratoren har kuler på skaftet som øker i størrelse, dette vil føles veldig deilig i skjeden. Vibratoren har trinnløs justering, alt du trenger å gjøre er å vri på hjulet i enden av vibratoren for å få sterkere intensitet på vibrasjonene. Merk: Dette sexleketøyet har ingen stopper og bør ikke brukes analt.
Mål:
lengde: 19 cm, innførbar lengde: cirka 13 cm, omkrets på tykkeste punkt: 12 cm. Batteri: 1xAA (følger ikke med).

1 x penishylse. Denne penishylsen er laget i behagelig, myk og fleksibel TPR, og passer de aller fleste. En penishylse som dette er genial når han vil holde litt lengre, samtidig som han stimulerer henne mot klimaks. Penishylsen har nupper utenpå som vil stimulere henne når han glir inn, men den kan også vrenges for å gi han ekstra stimulering av skaftet. Penishylsen skal ikke brukes analt.
Mål: lengde: 12 cm, bredde: 4,3 cm

2 x fingerhylser. Disse fingerhylsene er laget av mykt TPR og har ulik stimulerende tekstur. Tre de over fingrene og bruk dem på erogene soner, på klitoris eller rundt anusåpningen. Skal ikke innføres analt. Lengde: 9 cm, bredde: 3,5 cm

4 x 4 ml vannbasert glidemiddel fra Toyjoy.

Falske roseblader for å sette stemningen... 

Hvor mange stjerner vil du gi?