Pjur Superhero bedøvende spray

Artikkelnr. 113294
4 omtaler
229,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Merke: Pjur
  • Mengde ml: 20

Pjur Superhero er en prolong spray for menn som ønsker å holde ereksjonen litt ekstra lenge. Sprayen er lett bedøvende, og gjør penis mindre følsom. Effekten varer i flere minutter.

Pjur Superhero spray er et flott krydder i sexlivet om dere ønsker å holde samleiet gående noen minutter lengre. Sprayen er tilsatt et stoff som gjør penishodet/ -skaftet mindre følsomt for berøring så lenge middelet er aktivt. Middelet går automatisk ut av kroppen etter noen minutter, og penis vil bli følsom igjen som normalt.

Hvordan bruke sprayen

Det kan være lurt å starte med ett spray først. Fordel dette utover hodet, samt rundt hodet der hodet møter skaftet. Det vil ta 2-5 minutter før middelet begynner å fungere. 

Vi anbefaler ikke at man bruker Pjur Superhero spray som et medikament. Dersom man har et større problem med for tidlig utløsning anbefaler vi at man tar kontakt med sin fastlege.  

Innholdsfortegnelse:

Propylene Glycol, Laureth-4, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Alcohol denat, Panthenol, Mentha Piperita Oil.

Pjur Superhero og oralsex
Man kan fint ha oralsex selv om man bruker Superhero spray. Spray på penis der man er mest følsom og fordel middelet jevnt. La det virke i 5-10 minutter, til han kjenner at penis har blitt mindre følsom.

Skyll deretter av middelet som ligger til overs med litt lunkent vann. Nå kan dere fint ha deilig oralsex eller vanlig samleie uten at hun også blir bedøvet. 

Dette sier andre kunder (4)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: