Ta onanien til nye høyder sammen, med denne geniale onanipakken med utvalgte onanifavoritter: Arcwave ghost onanihylse, Tango Milonguita klitorisvibrator og Pjur vannbasert glidemiddel!

Onanipakke til par

Onanering er ikke forbeholdt de single. Med denne geniale onanipakken til par kan dere ta nytelsen til et nytt nivå - sammen! Med onanifavoritter til han, hun og hen, pluss deilig glidemiddel som gjør den gode onaneringen enda bedre... Felles onanering kan faktisk være skikkelig spennende, opphissende og ikke minst lærerikt!

I denne onanipakken for par får du både:  

Deilig onanihylse med vendbart design 

Arcwave ghost en genial onanihylse som kan brukes fra begge sider. Onanihylsen har nemlig et vendbasert design med to forskjellige nytelsesmønstre, slik at du kan oppleve mange deilige typer stimuli. Begge sidene er designet med pirrende riller og mønstre, som gir en helt ny, deilig sensasjon - dette gjør at Ghost kan gi deg en enda mer intens opplevelse enn vanlig onanering! Onanihylsen er laget i Arcwaves kjente CleanTech-materiale som både gjør den superdeilig å bruke, og enkel å holde hygiensk etter bruk. Ghost er designet for å ligge pent i hånden og være praktisk å ta med seg. Den ergonomiske utformingen gjør den svært enkel å håndtere og gir deg alltid et perfekt grep. Produktet kommer i en oppbevaringsboks med ventilasjonshyll, slik at den holder seg hygiensk og godt over tid. Den er også svært fleksibel og passer alle penisstørrelser! 

Bestselgende klitorisvibrator 

Klitorisvibratoren Milonguita fra Tango-serien er perfekt å bruke både alene og med partner. Det er god grunn til at denne har blitt en bestselger! Den kompakte og flate formen på sexleketøyet gjør at den enkelt får plass mellom to kropper under samleie, og knappene er plassert på midten av sexleketøyet slik at du ikke behøver å plundre på de øyeblikkene det gjelder som mest! Den er også perfekt å bruke under et deilig forspill på hans erogene soner... og lager ikke mye lyd! Klitorisvibratoren har en ergonomisk form som gjør at den ligger behagelig i hånden, og som gjør det enkelt å styre vibrasjonene dit du vil. Velg selv om du vil bruke tuppen på klitorisvibratoren til å stimulere klitoris, eller om du vil bruke hele overflaten for å dekke et større område. Klitorisvibratoren har 10 deilige vibrasjonsprogrammer, og de intense og kilende vibrasjonene vil føre deg over målstreken igjen og igjen! Milonguita kan også tas med i dusjen, og er i tillegg oppladbar. Ladehullet finner du på undersiden av klitorisvibratoren. 

Naturlig og glatt glidemiddel 

Woman Nude er et glatt glidemiddel fra Pjur som kan brukes til alt! Glidemiddelet er, som navnet tilsier, "nakent" og naturlig. Glidemiddelet inneholder ingen konserveringsmidler, og i denne finner du verken parabener, glyserin, olje eller parfyme. Kun naturlige ingredienser. Dette gjør Pjur Woman Nude til et godt valg for deg med sensitiv hud. Glidemiddelet setter ikke flekker, og er superlett å vaske vekk om du skulle søle. Derfor trenger du ikke å bekymre deg for sengetøy eller stoffet i sofaen! Flasken rommer 100 milliliter og har skrukork. Dette gjør Nude til et perfekt tilbehør i toalettmappen.  

Innholdsfortegnelse: Aqua (Water), Propylene Glycol, Ethoxydiglycol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid. 

Hvor mange stjerner vil du gi?