Mer Lyst deilig pakke til henne

Artikkelnr. 120147
499,- før 657,00

BARE Å NYTE

Lagerstatus

Produktet er dessverre utsolgt på nett.

Alle kvinner bør ha en klitorisvibrator i nattbordskuffen. I denne pakken får du med et deilig glidemiddel og vår bestselgende orgasmekrem!

Mer Lyst Hissig klitorisvibrator rosa

Ikke undervurder størrelsen på denne lille klitorisvibratoren. Her er det mye kraft i liten sak! Mer Lyst Hissig klitorisvibrator har sterke vibrasjoner og har flere ulike programmer å velge mellom, så her vil du ha nok kraft til å vippe deg over orgasmekanten. Alle kvinner burde ha en klitorisvibrator som denne i nattbordskuffen. På grunn av størrelsen kan den enkelt få plass mellom to kropper og stimulere klitoris under samleie, og den får plass i selv den minste veske – til og med i bukselomma. Det betyr at den fint kan tas med til en leken partner, og den vil ikke skru seg på under reisen fordi den har en praktisk tastelås. Klitorisvibratoren er også oppladbar og dusjsikker, om du må kjøle deg ned litt...

Luksus Sensitiv Glidemiddel

Alle sexleketøy bør benyttes med nødvendig tilbehør, og da er Luksus Sensitiv glidemiddel et must i denne pakken. Det er et hybrid glidemiddel som er satt sammen av både vann og silikon og som gir god glid. Bruk rikelig mengde da overflaten på ethvert sexleketøy vil tiltrekke seg fuktighet, og derfor blir det fort for mye friksjon mot de delikate slimhinnene uten nok fuktighet. Som en bonus gjør glidemiddelet at vibrasjonene kjennes enda bedre, så her er det vinn-vinn! Tuben rommer 100 ml.

Kondomeriets orgasmekrem 

Den siste uunnværlige godbiten i pakken er Kondomeriets egen orgasmekrem. Orgasmekremen kan gjøre det enklere og raskere å oppnå orgasme, og orgasmen kan faktisk føles enda mer intens! Orgasmekremen har en spennende tosidig effekt. Bruker du en ørliten dråpe, og masserer den godt inn, så intensiverer du følsomheten. Bruker du litt mer enn én dråpe, så setter du ned følsomheten. For kvinner kan det bli litt mye å ha kremen direkte på klitorisknoppen, så prøv deg frem med en ørliten dråpe ovenfor klitoris, og langs klitorisbena, helt ned til skjedeåpningen. Flasken rommer 50 ml.

Inspirasjon:

Hvor mange stjerner vil du gi?