Kama Sutra reisesett for elskere

Artikkelnr. 116681
1 omtaler

  • Merke: Kama Sutra

Hva gir man personen som har alt fra før? En opplevelse! Dette massasjesettet fra Kama Sutra har gjort en pirrende sanseopplevelse lett tilgjengelig for dere.

Kjærlighetsreise med Kama Sutra

Forfør hverandre med lukseriøse produkter fra Kama Sutra. Følelsen, smakene og duftene tar hyrdestunden til nye nivåer. Kama Sutra-settet er et utmerket valg hvis man er på farten, eller bare vil ha en spennende kolleksjon av pirrende produkter raskt tilgjengelig. Reisesettet er også en super presang for et vordene brudepar eller noen man vil gjøre ekstra stas på. 

Innhold

  • Oil of Love The Original: Spiselig massasjeolje
  • Honey Dust Sweet Honeysuckle: Spiselig kroppspudder med fjær for påføring
  • Body Souffle Strawberry Crème: Spiselig krem for kroppen
  • Love Liquid Classic: Vannbasert glidemiddel
  • Tea Light Candle

Historien om Kama Sutra

Mot slutten av sekstitallet, etter diverse kriger og samfunnsturbulens, gikk en gruppe mennesker sammen om å lage et firma som skulle handle om å bringe mennesker sammen. Ved å gi og ta kjærlighet oppdaget man at folk ble både fysisk og psykisk sunnere. Dette firmaet het Kama Sutra.

Inspirasjonen for Kama Sutra kommer fra en eldgammel, indisk tekst skrevet av Vatsyayana som omhandler menneskelig seksualitet. Teksten ble opprettet for å guide menneske mot den ultimate tilfredstillelsen. Den lærer blant annet om hvordan man kan bruke oljer og dufter for å forbedre sansene og derav øke seksuell nytelse.

Kama Sutra er fast bestemte på at produktene skal gi velvære for både kropp og sjel. Intensjonen er å ikke bare gjøre de intime stundene bedre, men også ta vare på kroppen for en seksuell oppvekkelse i og utenfor soverommet. 

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?