Yoga for sexlysten

I vrimmelen av gode råd for bedre sex bør du ikke la noe være uprøvd. Yoga er bevist å være godt for kroppen generelt, og denne aktiviteten er også positiv for sexlysten din.

Sex blir bedre hvis du ikke er så anspent, og en super måte å løse opp muskulaturen på, er yogaøvelser. I tillegg vil dette hjelpe deg å bygge opp en sterk og fast kropp, som fungerer enda bedre under sexen. 

Du oppnår også disse fem fordelene:

1) Yoga øker blodsirkulasjonen, og noen av positurene fører blodstrømmen direkte til underlivet. Tilstrømningen av blod gjør deg opphetet. Den heten, i tillegg til at blodet får klitoris til å svulme, øker følsomheten og lysten.

2) Øvelsene styrker også kjernemuskulaturen din, som inkluderer bekkenbunnen. Jo mer du trener denne muskulaturen, jo bredere følelsesspekter får du. Sammentrekningene blir sterkere, noe som resulterer i en mer intens orgasme.

3) Pusten er viktig for å slappe av. Når du fokuserer på pusten i en yoga-stilling, hjelper det deg til å bli mer bevisst på kroppen din. Det gjør det også lettere å fortelle partneren din hva du ønsker under sex.

4) For noen kvinner, spesielt de som løper mye, kan stivhet i hofter og lår virke hemmende på sexen. Yogaøvelser kan hjelpe med å bli kvitt spenninger og smerter, og få muskulaturen til å slappe av.

5) Enkelte yogaøvelser kan stimulere energisenteret rundt ryggraden din. I yoga-verdenen sies det at dette energisenteret er viktig for at sexlivet skal fungere. De tre mest sexy chakraene, som energisentrene kalles, er det punktet som ligger mellom skambenet og anus, det som ligger nederst i magen din, og det som ligger midt i brystet ditt.

Yogaøvelser gir ekstra blodstrøm og livskraft til disse punktene, og det skal gjøre deg mer åpen og mindre hemmet seksuelt.

Alt dette i kombinasjon gjør deg
til en bedre sexpartner,
og en mye gladere person!

Kilder: womenshealthmag.com, Sarah Bowen Shea