Under teppet | Kondomeriet

Ikke la høstmørket gjøre deg sløv

Nå som mørketiden setter inn er det viktig å holde sansene skjerpet. Det er veldig fristende å slumre på sofaen, men riktig fokus på partneren kan være en deilig opplevelse for dere begge.

Tips for å hete opp en høstkveld med fokus på sansene:

Se hverandre…

Et dypt blikk og vi er fanget… å se hverandre dypt inn i øynene kan være utrolig fint, men samtidig fryktelig sårbart. Man sier at øynene er sjelens speil og den følelsen et dypt blikk gir kan sitte i kroppen i mange dager. Se partneren din inn i øynene samtidig som du tenker på hvor glad du er i ham eller henne. La blikket gli over i ansiktet og vis med smil og blikk hvor mye kjæresten din betyr for deg. Ett blikk kan vekke gamle følelser til live eller knytte nye, sterke bånd. Kroppsspråkets seksuelle signaler er sterke. Se, men ikke røre – du kan lett tenne partneren uten fysisk kontakt. Berør deg selv, stryk hånden nedover halsen og over brystene, følg med på hvordan han reagerer. Blir han sulten i blikket så er du på rett vei!

Smak på partneren din…


Smak på din elskedes hud, eksperimenter med sensuell mat og skjem bort partneren med smaker og lukter. Sett noe nytt på menyen. Dypp jordbær i en sjokolade fondue og mat hverandre. Eller hva med en body tequila? Strø saltet over bystene og hold sitronen mellom tennene… Lukt på partneren. Et glidemiddel eller en olje med smak kan også være å foretrekke da glid i seg selv kan gi en deilig følelse av glatthet. I feromonenes kjemi, som er kroppens naturlige parfymer, ligger tiltrekningskraften. Nyt de erotiske, avslappende aromaene. Pust inn duften av det nyvaskede håret hans, eller lukt deg frem til halsen.

Huden er kroppens største erogene sone, og berøring er den enkleste form for kommunikasjon. Stimuler alle deler av huden med en erotisk massasje eller tirr ham ved hjelp av silke, skinn, en isbit eller en fjær.

Øk din seksuelle bevissthet


Kom i kontakt med kroppen sjette sans. Kjenn deg selv og vit hva du tenner på. Kle deg naken og stryk over din egen kropp, finn ut hva som tenner deg mest, hvilke steder som gir mest spenning og ønsker om mer. Er halsen din følsom? Eller er det magen som gir assosiasjoner og ønsker om noe mer? Hvilke fantasier har du og hvilke av de kunne du tenkt deg å prøve ut? Kommunikasjon er nøkkelen til til seksuell og følelsesmessig fullbyrdelse. Virkelig intimitet inkluderer å prate i sengen. Der kan du fortelle hva du virkelig har lyst til, og der deler dere hemmeligheter og fantasier. Slå av lyset og ligg inntil hverandre mens du forteller partneren din om det, la ham gjøre det samme. Åpne dere for hverandre, litt etter litt. La ham få smake på ordene dine, se det for seg og tenke på hvordan han kan gi deg det du tenner på.

Kos dere inne foran peisen og bruk mørketiden til å spre litt mer lys og glede for hverandre...